Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” mākslīgā intelekta funkcijas tomēr varētu saņemt arī “Galaxy S22” sērija

    Jaunākie raksti

    “Samsung” iepriekš informēja, ka tā mākslīgā intelekta (MI) funkciju pakotni “Galaxy AI” saņems “Galaxy S24” un drīzumā arī “Galaxy S23” sērijas viedtālruņi. Aparatūras ierobežojumu dēļ tās secen varētu iet “Galaxy S22” telefonu lietotājiem. Taču izskatās, ka “Samsung” šo jautājumu pārskatījis un devis mājienu, ka MI funkcijas varētu saņemt arī 2022. gada sākumā prezentētā tālruņu sērija.

    Tūlīt pēc “Galaxy S24” viedtālruņu izlaišanas “Samsung” paziņoja, ka jaunās “Galaxy AI” funkcijas saņems vēl tikai iepriekšējās paaudzes tālruņi. Uzņēmums tobrīd nevarēja apstiprināt, vai “Exynos 2200” procesors, kas darbina “Galaxy S22” sērijas ierīces, ir pietiekami jaudīgs, lai spētu papildus darbināt “Galaxy AI” funkcijas.

    Tomēr “Samsung” ikgadējā akcionāru sapulcē Dienvidkorejā uzņēmuma “Mobile Experience Business” nodaļas vadītājs Roh Tae-moon, kurš plašāk zināms kā TM Roh, devis mājienu, ka MI funkcijas galu galā varētu nonākt arī vecākos “Samsung” viedtālruņos, piemēram, “Galaxy S22” sērijā.

    Uzņēmums jau iepriekš ir atklājis, ka noteikta esošo “Samsung” ierīču grupa, tostarp: “Galaxy S23” sērija, “Galaxy Fold 5”, “Galaxy Flip 5”, “Galaxy Tab S9” sērija, “Galaxy S23 FE” (kas izmanto to pašu procesoru, ko “Galaxy S22”), kā arī “iepriekšējie modeļi”, sākot no marta beigām līdz ar “One UI 6.1” atjauninājumu saņems “Galaxy AI” funkcijas. Tā kā šajā sarakstā ir pieminēts “iepriekšējie modeļi”, tiem noteikti jāietver arī “Galaxy S22” sērija.

    Samsung Galaxy S24 Ultra apskats – kad dzelži sasniedz pīķi, jāķeras pie MI

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma