Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” mākslīgā intelekta funkcijas nonāk arī līdz viedpulksteņiem

    Jaunākie raksti

    Kompānijas “Samsung” mobilo sakaru vadītājs TM Rohs dalījies ar plašāku informāciju par mākslīgā intelekta (MI) funkciju pakas “Galaxy AI” izplatību un pieejamību citās ierīcēs. Saskaņā ar viņa teikto uzņēmums šo iespēju pakotni plāno piedāvāt vairākās “Samsung” ierīcēs un pakalpojumos, tostarp valkājamās ierīcēs. Šis paziņojums seko pēc tam, kad uzņēmums atklāja, ka “Galaxy AI” nonāks dažos “Samsung” austiņu modeļos.

    Norādīts, ka “Samsung” valkājamās ierīces varētu saņemt MI programmatūru, kas sniegtu pienesumu, piemēram, veselības uzraudzībā. Šeit uzņēmums runā par “pilnīgi jaunu paplašinātas, inteliģentas veselības pieredzes laikmetu”. Lai gan tas vēl nav skaidri pateikts, ļoti iespējams, šeit runa ir tieši par “Galaxy Watch” viedpulksteņiem, kas pārskatāmā nākotnē varētu saņemt MI funkcijas.

    Reklāma

    Rohs arī piebildis, ka “Samsung” “bija daudz ideju un koncepciju”, ko vēlējies īstenot, lai palaistu “Galaxy S24” viedtālruņu sēriju. Taču, lai ievērotu Dienvidkorejas ierīču ražotāju principus par MI, vien dažas no šīm iecerēm bija iespējams īstenot. Šeit Rohs izceļ, piemēram, tiešsaistes tulkošanas, tērzēšanas palīga funkcijas, kas uzlabo lietotāja ikdienas dzīvi. Līdzīgi uzņēmums vēlas uzlabot arī viedpulksteņu lietotāju ikdienu, padarot vienkāršākas rūpes par veselību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    edm88
    26.02.2024 22:00

    Samsung S24 spēja apkopot garus tīmekļa rakstus pāris teikumos un piedāvāt teksta variantus sarakstei ir izcila.

    Reklāma