Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” austiņas tiek pie mākslīgā intelekta reāllaika tulkošanas

    Jaunākie raksti

    Pirms apmēram mēneša “Samsung” nāca klajā ar savu jauno “Galaxy S24” viedtālruņu sēriju, kurā integrēta virkne mākslīgā intelekta (MI) funkciju. Viena no tām ir “AI Live Translate Call”, kas nodrošina reāllaika zvana tulkojumu abos virzienos, kā arī piedāvā sarunu pārvērst teksta formā. Kompānija nupat paziņojusi, ka paplašina ierīču klāstu, kurās pieejama šī funkcija, iekļaujot arī dažus austiņu modeļus.

    Ziņots, ka atsevišķi “Samsung” bezvadu austiņu modeļi: “Galaxy Buds2“, “Galaxy Buds2 Pro” un “Galaxy Buds FE” saņem programmatūras atjauninājumu, kas sniegs MI balstītu tiešās tulkošanas iespēju “Live Translate”. Tā darbosies tikai tad, ja austiņas ir savienotas ar kādu no “Galaxy S24” viedtālruņiem. Pagaidām šo iespēju var izmantot lietotāji Indijā, taču tuvāko nedēļu laikā tā nonāks arī citos reģionos.

    Reklāma

    “Live Translate” funkcija ļauj lietotājiem redzēt reāllaika zvana tulkojumu savos “Galaxy S24” sērijas viedtālruņos, kad runā, izmantojot kādas no augstāk minētajām austiņām. Te gan jāpiezīmē, ka šī funkcija pašreiz saderīga ar 13 lielākajām valodām

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    15.02.2024 09:33

    Gaidām, kad šī funkcija būs pieejama arī visos viedtālruņu skaļruņos

    Jānis
    16.02.2024 11:56

    /funkcija pašreiz saderīga ar 13 lielākajām valodām/
    Latviešu tur vēl nav…

    Janis
    17.02.2024 15:48
    Reply to  Jānis

    Madarin valoda ir

    Reklāma