Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung vidējās klases salokāmais tālrunis varētu maksāt ap 800 dolāriem

    Jaunākie raksti

    Jūnija sākumā parādījās pirmās ziņas par to, ka Samsung plānos ir radīt lētāku un plašākam cilvēku lokam pieejamu salokāmo viedtālruni. Jaunākā informācija liecina, ka šāda telefona cena varētu būt aptuveni 800 dolāru.

    Tiek lēsts, ka Samsung strādā pie vidējās klases salokāmā viedtālruņa, kas varētu pārstāvēt šobrīd esošo A sēriju. Konkrētāk tiek runāts arī par izlaišanas gadu, kas ir 2024, tātad pēc aptuveni diviem gadiem. Kā norāda informācijas autors, šāda salokāmā tālruņa cena varētu būt viens miljons vonu, kas šobrīd ir 770 dolāri. Skatoties uz šodienas piedāvājumu, tas būtu lētākais viedtālruņa modelis.

    Reklāma

    Tā kā uzņēmuma plānos ir samazināt cenu, tas varētu nozīmēt, ka šis viedtālrunis varētu nesaņemt kādas noteiktas funkcijas un komponentes, piemēram, tas būtu aprīkots ar vienkāršākām un zemākās izšķirtspējas kamerām, neatbalstīt digitālo zīmuli un to darbinātu vidējā segmenta procesors. Tāpat ir ticams, ka dizainiski šis vidējās klases salokāmais tālrunis atgādinās Fold sēriju, salokoties kā grāmata uz pusēm. Šobrīd lētākais Samsung Flip3 modelis maksā 999 dolārus, kas jau nemaz nav tik tālu no 800 dolāru robežas, tomēr šis ir nedaudz citādāk pozicionēts modelis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma