Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung nākotnes plānos varētu būt pieejamākas cenas salokāmie viedtālruņi

    Jaunākie raksti

    Kopš Samsung izziņoja savu pirmo plašam patēriņam paredzēto salokāmo viedtālruni 2019. gadā, tie vienmēr bijuši premium klases tālruņi, kuriem ir ļoti augsta cenu, taču pēc pāris gadiem tas varētu mainīties.

    Proti, Samsung plānos ir radīt vidējās cenu kategorijas salokāmo viedtālruni, kas papildinātu šobrīd cenas ziņā draudzīgāko A sēriju. Šobrīd visi salokāmie viedtālruņi pārstāv Galaxy sēriju, kas ir premium segments Samsung hierarhijā ar atbilstošo cenu. Taču tā kā ir redzams, ka uzņēmums saskata nākotni sālokāmajās ierīcēs, tad varam sagaidīt arī citu cenu kategoriju modeļus.

    Reklāma

    Pagaidām gan nav zināmas kādas tehniskās detaļas, jo šis ir baumas, tomēr pirmie modeļi varētu parādīties 2024. vai 2025. gadā, papildinot esošo A sēriju ar salokāmo viedtālruni. Spriežot pēc šī brīža sadalījuma, šie viedtelefoni būtu aprīkoti ar mazāk jaudīgām komponentēm. Te gan liels jautājums būs par to lietošanas ērtumu un jaudu, lai vispār radītu interesi no potenciālajiem pircējiem. Šobrīd Galaxy Fold3 cena ir sākot no 1669 EUR, bet Galaxy Flip3 no 959 EUR, tāpēc tos pieskaitām tikai un vienīgi premium segmentam.

    Vai jums būtu interese iegādāties salokāmo viedtālruni, ja tas maksātu 800 – 900 EUR robežās?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    06.06.2022 11:32

    Un kam vajag 2 telefonus ar vienu ekrānu? Reāls klucis, kam nav vietas kabatā.

    Andis
    06.06.2022 16:28

    ->Šobrīd visi salokāmie viedtālruņi pārstāv Galaxy sēriju, kas ir premium segments Samsung hierarhijā ar atbilstošo cenu.

    Kā Samsung mājaslapā ir norādīts, tad Galaxy attiecas gan uz A sēriju, gan uz S sēriju, nevis uz Premium segmentu.

    Reklāma