Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē Galaxy S21, Galaxy S21+ un Galaxy S21 Ultra viedtālruņus (video)

    Jaunākie raksti

    Vienu brīdi Samsung bija nomierinājies un gada griezumā izlaida samērīgu jauno telefonu modeļu skaitu, kam bija iespējams normāli izsekot līdzi gan tehnoloģiju apskatniekiem, gan ierindas pircējiem. Tomēr šie laiki kārtējo reizi ir pagājuši un 2020. gadā uzņēmums izlaida >40 dažādus viedtālruņu modeļus. Daļu no tiem notestējām arī mēs un sagatavojām gan teksta, gan video apskatus.

    Jaunie Samsung Galaxy S21 viedtālruņi

    Šodien Samsung Electronics iepazīstināja ar trīs jaunajiem Galaxy S21 sērijas viedtālruņiem – Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G un Galaxy S21 Ultra 5G. Tajos apvienotas jaunas tehnoloģiskās inovācijas, kas paplašina viedtālruņu lietošanas iespējas, turklāt pirmo reizi Galaxy S21 Ultra iespējams lietot arī ar S Pen. Jaunie viedtālruņi izceļas ar profesionāla līmeņa kameru un košāko, viedāko ekrānu, kāds līdz šim ir bijis Galaxy sērijas modeļiem.

    Reklāma

    Parasti Galaxy S sērijas ierīces tika prezentētas februārī, taču šoreiz uzņēmums ir izvēlējies tās izziņot par aptuveni mēnesi agrāk. Piezīmēšu, ka Galaxy S sērijas ierīces Samsung sāka izlaist jau pirms 10 gadiem un tās Samsung tehnoloģiju sasniegumus aizgādā līdz miljoniem pircēju visā plašajā pasaulē. Plus, pēdējos dažos gados Samsung ļoti aktīvi strādā pie savu daudzo un dažādo ierīču loģiskas sasaistes vienotā un ērtā ekosistēmā. Ja ikdienā lieto Samsung viedtālruni, tad pavisam loģiski ir to papildināt ar Samsung austiņām, viedpulksteni vai pat sadzīves tehniku – tās savā starpā darbosies lieliski.

    Esam saņēmuši uz testiem jaunos telefonus un aicinu noskatīties to izpakošanas video. Tajā ne tikai parādīšu, kā izskatās un darbojas jaunie telefoni, bet pastāstīšu par būtiskākajiem to tehniskajiem parametriem.

    Ko jaunu piedāvā Samsung Galaxy S21 sērijas ierīces?

    Jaunajiem telefoniem ir unikāls dizaina risinājums, kas izceļ kameru bloku un reizē arī atšķir šīs ierīces no citiem Samsung telefoniem. Telefoni ir saņēmuši Samsung izstrādātus AMOLED displejus ar adaptīvu 120Hz atsvaidzi, 5G mobilo tīklu atbalstu un uzlabotas kameras ar 8K izšķirtspējas video uzņemšanas iespēju.

    Galaxy S21 un Galaxy S21+ saņēmuši displeja augšpusē iecentrēti iegrieztu 10 megapikseļu priekšējo kameru un trīs kameru bloku aizmugurē. Tas sastāv no 12 megapikseļu ultra platās, 12 megapikseļu platās un 64 megapikseļu telefoto kamerām. Telefoni nodrošina 30X Space Zoom, kas apvieno optisko un digitālo tuvināšanu.

    Savukārt, Galaxy S21 Ultra saņēmis 40 megapikseļu priekšējo kameru un četru kameru sistēmu aizmugurē. Ultra platā kamera tāpat ir ar 12 megapikseļu sensoru, bet platā kamera tikusi pie 108 megapikseļu sensora, kas redzēts jau pērn. Telefoto režīmu šogad nodrošina veselas divas 10 megapikseļu kameras, kas kopā veido 100X Space Zoom.

    Samsung Knox Vault nodrošina augstākā līmeņa drošību Galaxy S21 viedtālruņiem. Tagad uzņemtajiem fotoattēliem ir iespējams drošā veidā noņemt metadatus. Ar privātās dalīšanās (Private Share) funkciju Galaxy S21 lietotāji var izvēlēties, kam atļaut pieeju nosūtītajam saturam un cik ilgu laika periodu.

    Pirmo reizi Samsung savu produktu komplektā nav iekļāvis sienas lādētāju. Samsung ir noskaidrojis, ka arvien vairāk Galaxy ierīču lietotāju atkārtoti izmanto jau īpašumā esošos viedtālruņu aksesuārus, tajā skaitā arī lādētājus. Samsung uzskata, ka atteikšanās no lādētāja un austiņu iekļaušanas produktu komplektos ļauj samazināt elektropreču izmešu daudzumu un piekopt videi draudzīgu uzņēmējdarbību, kā arī samazināt ierīču gala cenu. Rūpējoties par lietotāju ērtībām, Samsung ražotajiem viedtālruņiem kopš 2017. gada un arī jaunajai sērijai tiek izmantots standarta USB-C tipa uzlādes vads, nodrošinot iespēju uzlādēt jaunās ierīces arī ar iepriekš iegādātiem lādētājiem. USB-C vads ir iekļauts produkta komplektā, savukārt, nepieciešamības gadījumā, lādētāju varēs iegādāties pie mobilo sakaru operatoriem, Samsung specializētajos veikalos un tiešsaistē samsung.lv, sākot no 19,99 EUR (25W Fast charge EP-TA800N) vai 39,99 EUR (Wirless Charger PAD (EP-P1300T)). Tāpat ierīces kastītēs neatradīsim vada austiņas.

    Samsung Galaxy S21 saņēmis 4000 mAh, Galaxy S21+ – 4800 mAh, bet Galaxy S21 Ultra – 5000 mAh akumulatorus. Ar vadu tos var uzlādēt līdz 25W režīmā, bet bezvadu uzlāde nodrošina līdz 15W uzlādi. Samsung vēsta, ka Galaxy S21 Ultra 50% uzlādi spēj sasniegt 30 minūšu laikā. Tāpat visi trīs telefoni bezvadu režīmā ļauj uzlādēt citas ierīces, piemēram, austiņas.

    Galaxy S21 sērijas viedtālruņiem pieejami dažādi atmiņas lielumi – 128GB un 256GB ar cenas atšķirību vien 50 EUR. Galaxy S21 Ultra modelim pieejama arī 512GB atmiņa. Pašos telefonos vairs nav arī microSD atmiņas karšu ievietošanas iespējas.

    Pirmo reizi S sērijas vēsturē Samsung Galaxy S21 Ultra ir lietojams ar Wacom tehnoloģijas S Pen. Tas lieliski noder gan pierakstu veikšanai, fotogrāfiju apstrādei un zīmēšanai, gan arī dokumentu parakstīšanai. Izmanto S Pen no Galaxy Note vai Galaxy Tab, vai arī iegādājies to atsevišķi.

    Visi trīs jaunie telefoni darbojas 5G mobilo sakaru tīklos un Galaxy S21 Ultra ir viens no pirmajiem viedtālruņiem, kuram pieejams Wi-Fi6E savienojums . Tagad iespējams izbaudīt lielāku datu plūsmu un ātrāku interneta savienojumu.

    Ar Galaxy SmartTag piekariņu atradīsi nozaudēto

    Pavisam nesen vēstījām, ka Samsung ieviesis SmartThings lietotnes Find funkciju viedtālruņu un viedierīču atrašanai. Tas ļauj ātri un efektīvi noteikt Samsung Galaxy ierīču atrašanās vietu.

    Šodien Samsung izziņoja SmartTag piekariņus, kurus varam piekabināt pie atslēgām, somām vai mājdzīvniekiem, lai tos vienkāršāk ar SmartThings lietotnes palīdzību atrastu nejaušas nozaudēšanas gadījumā. Latvijā SmartTag piekariņš maksās 29.90 eiro un sākotnēji būs pieejams klasiski melnā krāsā.

    Samsung Galaxy Buds Pro bezvadu austiņas

    Samsung jau vairākus gadus strādā pie kompaktu un labi skanošu bezvadu austiņu produktiem un mēs savos apskatos jau stāstījām, cik feini produkti ir Galaxy Buds, Galaxy Buds+ un pupiņu paskata Galaxy Buds Live.

    Jaunajām Galaxy Buds Pro ražotājs sola uzlabotu skanējumu, tomēr ar to uzlabojumi nebeidzas. Jaunās austiņas ir aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanas funkciju un tās piefiksē arī savu saimnieku galvas kustības. Austiņas pašas apklusinās mūziku, kad sāksim runāt un mūzika automātiski atsāks skanēt, kad pateiksim savu sakāmo. Samsung arī sola uzlabotu mikrofonu darbību un tagad mūsu balss sakari būs kvalitatīvaki arī vējainos apstākļos.

    Galaxy Buds Pro spēj savienoties ar vairākām ierīcēm vienlaicīgi un automātiski pārslēgsies uz to ierīci, kuru lietojam. Piemēram, varēsim ērti pārslēgties no telefona uz planšetdatoru.

    Austiņas ir ieguvušas IPX7 sertifikāciju un tas nozīmē, ka tās varēsim droši izmantot brīvā dabā un sportojot. Varēsim nebaidīties no mitruma un putekļiem. Austiņas būs nopērkamas melnā, baltā un zilā krāsā. Latvijā Galaxy Buds Pro maksās 229 eiro.

    Cik maksās Samsung Galaxy S21 sērijas ierīces?

    No 2021. gada 29. janvāra Samsung Galaxy S21, S21+ un S21 Ultra būs iespējams iegādāties pie mobilo sakaru operatoriem, mazumtirdzniecības partneru veikalos, Samsung specializētajos veikalos un tiešsaistē Samsung.lv.

    • Samsung Galaxy S21 (rekomendējamā cena no 859 eiro): balts, pelēks, violets un rozā.
    • Samsung Galaxy S21+ (rekomendējamā cena no 1059 eiro): pelēks, melns un violets.
    • Samsung Galaxy S21 Ultra (rekomendējamā cena no 1259 eiro): pelēks un melns.

    Interesantā kārtā jaunie telefoni maksā par 50 eiro lētāk nekā Galaxy S20 sērijas telefoni, kad tie pirms gada nonāca pārdošanā. Samsung Galaxy S21 Ultra, salīdzinot ar pagājušā gada Galaxy S20 Ultra modeli maksā par 100 eiro lētāk. Izmantojot Samsung Electronics Baltics piedāvāto Atpirkuma programmu un nododot atpakaļ veco ierīci, jauno S21 sērijas modeļa izmaksas būs vēl mazākas.

    No 2021. gada 14. janvāra līdz 28. janvārim, pērkot iepriekšpārdošanā Galaxy S21 Ultra 5G viedtālruni, dāvanā būs iespējams saņemt Samsung Galaxy Buds Pro austiņas, kā arī Samsung Galaxy SmartTag. Iepriekšpārdošanā iegādājoties Samsung Galaxy S21 vai S21+, pircēji dāvanā saņems Samsung Galaxy Buds Live austiņas un Galaxy SmartTag.

    “Galaxy S21 sērijas inovatīvie risinājumi paplašinās iespējas, ko līdz šim varējām veikt ar viedtālruni. S21 atšķirīgais dizains ļaus izcelties – profesionālā kameru sistēma sniedz iespēju uzņemt elpu aizraujošus kadrus un pat visprasīgākajiem tehnoloģiju piekritējiem tiks nodrošināta nepieciešamā tālruņa funkionalitāte”, norāda Jurijs Bušmaks, Samsung IT un mobilo tehnoloģiju nodaļas vadītājs Baltijā. “Ņemot vērā pagājušā gada globālo ekonomisko situāciju, īpaši svarīgi bija atrast veidu, kā samazināt jaunā Galaxy S21 cenu, kas Samsung arī ir izdevies. Salīdzinot ar Galaxy priekšgājējiem, jaunākie viedtālruņi nekad nav bijuši tik pieejami cenas ziņā,” uzsver Jurijs Bušmaks.

    Ko domā par jaunajiem Samsung telefoniem? Mēs ķeramies pie nopietnākas jauno ierīču testēšanas, lai jau pāris nedēļu laikā Kursors.lv varētu publicēt pamatīgus jauno ierīču apskatus.

    Samsung Galaxy S21 sērijas telefonu tehniskie parametri

    Galaxy S21 5G Galaxy S21+ 5G Galaxy S21 Ultra 5G
    Ekrāns 6.2 collu Flat FHD+ dinamiskais AMOLED 2X

    Infinity-O displejs (2400×1080), 421ppi

    HDR10+ sertificēts
    Adaptīvs 120Hz displeja atbalsts (48~120Hz)

    Acu komforta aizsargs

    6.7 collu Flat FHD+ dinamiskais AMOLED 2X

    Infinity-O displejs (2400×1080), 394ppi

    HDR10+ sertificēts
    Adaptīvs 120Hz displeja atbalsts (48~120Hz)

    Acu komforta aizsargs

    6.8 collu Edge QHD+ dinamisks AMOLED 2X

    Infinity-O displejs (3200×1440), 515ppi

    HDR10+ sertificēts
    Adaptīvs 120Hz displeja atbalsts (10~120Hz)

    Acu komforta aizsargs

    *Mērot pa diagonāli, Galaxy S21 5G ekrāna izmērs ir 6.2 collas pilnā taisnstūrī, iekļaujot noapaļotos stūrus – 6.1 collas; Galaxy S21+ 5G ekrāna izmērs ir 6.7 collas pilnā taisnstūrī un 6.5 collas ar noapaļotiem stūriem; Galaxy S21 Ultra  ekrāna izmērs ir 6.8 collas pilnā taisnstūrī un 6.6 collas ar noapaļotajiem stūriem; faktiskais skatāmais laukums ir mazāks noapaļoto stūru un kameras izvirzījuma dēļ.
    Korpuss Izmērs: 71.2 x 151.7 x 7.9mm

    Svars: 171g(mmWave), 169g(sub6)

    Izmērs: 75.6 x 161.5 x 7.8mm

    Svars: 202g(mmWave), 200g(sub6)

    Izmērs: 75.6 x 165.1 x 8.9mm

    Svars: 229g(mmWave), 227g(sub6)

    Kamera [Priekšējā kamera]

    10MP Dual Pixel AF, FOV 80°,  F2.2, 1.22µm

     

    [Aizmugurējā kamera]

    Trīs objektīvu kamera

     

    Ultra Wide: 12MP FF, FOV 120°

    F2.2, 1.4µm

     

    Platleņķa: 12MP Dual Pixel AF, OIS,

    F1.8, 1.8µm

     

    Telefoto: 64MP Phase Detection AF,

    Hybrid Optic 3X, OIS

    F2.0, 0.8µm

     

    30X Space Zoom

    [Priekšējā kamera]

    10MP Dual Pixel AF, FOV 80°, F2.2, 1.22µm

     

    [Aizmugurējā kamera]

    Trīs objektīvu kamera

     

    Ultra Wide: 12MP FF, FOV 120°

    F2.2, 1.4µm

     

    Platleņķa: 12MP Dual Pixel AF, OIS,

    F1.8, 1.8µm

     

    Telefoto: 64MP Phase Detection AF,

    Hybrid Optic 3X, OIS

    F2.0, 0.8µm

     

    30X Space Zoom

    [Priekšējā kamera]

    40MP Phase Detection AF, FOV 80°, F2.2, 0.7 µm

     

    [Aizmugurējā kamera]

    Četru objektīvu kamera

     

    Ultra Wide: 12MP Dual Pixel AF, FOV 120°, F2.2, 1.4µm

     

    Platleņķa: 108MP Phase Detection AF, OIS, F1.8, 0.8µm

     

    Telefoto 1: 10MP Dual Pixel AF,
    Optical 3x, OIS, F2.4, 1.22µm

     

    Telefoto 2: 10MP Dual Pixel AF,

    Optical 10x, OIS, F4.9, 1.22µm

     

    100X Space Zoom

    Lāzerautofokusa sensors

    *30X Space Zoom ietver 3X Hybrid Optic Zoom iespēju un līdz pat 30X Super Resolution Zoom funkciju. Super Resolution Zoom iespēja ietver digitālo tālummaiņu, kas var nedaudz pasliktināt attēla kvalitāti. *100X Space Zoom ietver 10X Optic Zoom iespēju un līdz pat 100X Super Resolution Zoom funkciju. Super Resolution Zoom iespēja ietver digitālo tālummaiņu, kas var nedaudz pasliktināt attēla kvalitāti.
    AP 5nm 64-bit Octa-Core procesors

    2.9GHz (maksimālā takts frekvence) + 2.8GHz + 2.2GHz

    5nm 64-bit Octa-Core procesors

    2.8GHz (maksimālā takts frekvence) + 2.4GHz + 1.8GHz

    *Var atšķirties atkarībā no valsts un mobilā operatora

    Atmiņa 8GB RAM (LPDDR5) ar 128GB vai 256GB iekšējo atmiņu 8GB RAM (LPDDR5) ar 128GB vai 256GB iekšējo atmiņu 12GB RAM (LPDDR5) ar 128GB vai 256GB iekšējo atmiņu

    16GB RAM (LPDDR5) ar 512GB iekšējo atmiņu

    *Var atšķirties atkarībā no valsts, modeļa vai mobilā operatora; faktiskā pieejamā krātuve var mainīties atkarībā no iepriekš instalētās programmatūras, valsts, modeļa, faila izmēra un formāta.
    Akumulators 4000mAh (parasti) 4800mAh (parasti) 5000mAh (parasti)
    *Parastā vērtība pārbaudīta trešās personas laboratorijas apstākļos. Tipiskais akumulatora kalpošanas laiks tika noteikts no vidējā lieluma, ko izmēģināja pēc IEC 61960 standartiem. Novērtētā ietilpība (mazākā) ir 3880mAh Galaxy S21, 4660mAh Galaxy S21+ un 4855mAh Galaxy S21 Ultra. Faktiskais akumulatora kalpošanas laiks var atšķirties atkarībā no tīkla vides, izmantošanas veida un citiem faktoriem.
    Uzlāde Uzlabotā bezvadu uzlāde paātrināta ar Fast Wireless Charging 2.0

    Ātrā uzlāde ir saderīga ar vadu un bezvadu režīmu.

    *uzlāde ar vadu ir saderīga ar QC2.0 un AFC
    *bezvadu uzlāde ir saderīga ar WPC
    Bezvadu enerģijas kopīgošana (PowerShare)

    *Fast Wireless Charging 2.0 pašlaik ir pieejama ar bezvadu uzlādes statīviem: Wireless Charger Stand, Wireless Charger Duo Pad un citiem, kas atbalsta 10W vai lielāku uzlādi. Tiek pārdots atsevišķi. Patiesais lādēšanas ātrums var atšķirties atkarībā no lietošanas rutīnas, lādēšanas un citiem apstākļiem. Bezvadu uzlādes stacijai ir nepieciešams lādētājs, ieteicams izmantot jau komplektā iekļauto lādētāja vadu un/vai adapteri, jo citu vadu un adapteru izmantošana var radīt Wireless Charger Stand, Wireless Charger Duo un Wireless Charger Trio bojājumus vai samazināt lādēšanas ātrumu.

    *Bezvadu enerģijas kopīgošana (Wireless PowerShare) ir ierobežota un iespējama Samsung un citu ražotāju ierīcēm ar Qi bezvadu lādēšanu, piemēram,  Galaxy S21, 21+, S21 Ultra, Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20+, S20 Ultra,  Z Flip , Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, S10 5G, Fold , S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 un nēsājamajām ierīcēm, kā, piemēram,  Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3 un Galaxy Watch. Ja akumulatorā ir mazāk par 30%, tad enerģijas kopīgošana var nestrādāt. Enerģijas kopīgošana var nestrādāt ar noteiktiem aksesuāriem, vāciņiem, citu ražotāju ierīcēm un dažām Samsung nēsājamajām ierīcēm. Var ietekmēt zvanu uztveršanu, datu pārraidi – tas ir atkarīgs no tīkla pārklājuma lādēšanas apstākļos.

    OS Android 11
    Tīkls un savienojamība 5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave

    Wi-Fi 6E atbalsts

    Ultra Wideband savienojums

    *Patiesais ātrums var atšķirties atkarībā no valsts, mobilā operatora un vides.

    * Nepieciešams optimāls 5G savienojums. Patiesais ātrums var atšķirties atkarībā no valsts, mobilā operatora un vides.
    *Galileo un BeiDou var būt ierobežots. BeiDou var nebūt pieejams noteiktām valstīm.

    *Ultra Wideband pieejams Galaxy S21+ un S21 Ultra.

    *Wi-Fi 6E pieejams S21 Ultra.

    Maksājumi NFC, MST
    *Norēķinu risinājumi un pieejamās iespējas var atšķirties atkarībā no valsts un mobilā operatora.
    Sensori Ultraskaņas pirkstu nospiedumu sensors, akselerometrs, barometrs, žiro sensors, ģeomagnētiskais sensors, telpas sensors, tuvuma sensors, apkārtējās gaismas sensors
    Autentificēšanās Bloķēšanas veids: Raksts, PIN kods, parole
    Biometriskās bloķēšanas veidi: Pirkstu nospiedumi, sejas atpazīšana
    Audio [Stereo skaļruņi un AKG austiņas]

    Telpiska skaņa, izmantojot Dolby Atmos tehnoliģiju (tajā skaitā Dolby Digital, Dolby Digital Plus)

    *austiņas: Hibrīdkanālu tips, divvirzienu dinamiska vienība

     

    [Ultra augstas kvalitātes audio atskaņošana]

    UHQ 32 bitu un DSD64/128 atbalsts

    PCM: Līdz 32 bitiem, DSD: DSD64/128

    *DSD64 un DSD128 atskaņošana var būt ierobežota atkarībā no faila formāta.

     

    [Audio atskaņošanas formāts]

    MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

     

    [Bluetooth]

    Duālais Audio, Scalable Codec

    *Divas savienotās ierīces var radīt nelielas skaņas izvades atšķirības.

    *Pieejams tikai Samsung ražotajām nēsājamajām ierīcēm Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds.

     

    Scalable Codec: Uzlabots Bluetooth savienojums, samazinot apkārtējās vides radio frekvenču radītos traucējumus.

    *Pieejams tikai konkrētiem Samsung ražotajiem aksesuāriem

     

    [Ierakstīšana]

    Uzlabota ieraksta kvalitāte, izmantojot High AOP mikrofonu, kurš samazina fona trokšņu skaļumu.

    *AOP: Akustiskās pārslodzes punkts (Acoustic Overload Point)

    [Ultra augstas kvalitātes audio atskaņošana]

    UHQ 32 bitu un DSD64/128 atbalsts

    PCM: Līdz 32 bitiem, DSD: DSD64/128

    *DSD64 un DSD128 atskaņošana var būt ierobežota atkarībā no faila formāta.

     

    [Audio atskaņošanas formāts]

    MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

     

    [Bluetooth]

    Duālais Audio. Scalable Codec

    *Divas savienotās ierīces var radīt nelielas skaņas izvades atšķirības.

    *Pieejams tikai Samsung ražotajām nēsājamajām ierīcēm Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds.

     

    [Ierakstīšana]

    Uzlabota ieraksta kvalitāte, izmantojot High AOP mikrofonu, kurš samazina fona trokšņu skaļumu.

    *AOP: Akustiskās pārslodzes punkts (Acoustic Overload Point)

    Video [Video atskaņošanas formāts]

    MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

    [TV savienojums]

    Bezvadu: Smart View (ekrāna atspoguļošana 1080p kvalitātē ar 30 kadriem sekundē)

    Ar vadu: DisplayPort atbalsts ar USB type-C kabeli. Video izvades atbalsts ar HDMI adapteri. (DisplayPort 4K UHD ar 60 kadriem sekundē)

    Ūdens izturība IP68
    *IP68 ir balstīts uz testa izmēģinājumiem, iegremdējot ierīci ūdens tilpnē 1.5 metru dziļumā uz 30 minūtēm. Noskalot nogulsnējumus un izžāvēt gadījumā, ja ierīce saslapināta. Nav ieteicams izmantot pludmalē vai baseinā.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    47 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name
    14.01.2021 19:16

    Nesaprotu kapēc s sērijas modeļos s21 un s21+ nav edge malas un 3200×1440 ekrāna izšķirtspēja, kā tas bija s20 sērijas modeļos

    lno
    14.01.2021 19:38
    Reply to  Name

    Kam, interesanti, vajag tās edge apaļās malas – priekš kam un priekš ko?

    Name
    14.01.2021 19:44
    Reply to  lno

    Kad ir edge malas, tad ierīce liekās augstāka līmeņa, nekā vienkārši telefons klucis.

    Brr
    14.01.2021 20:05
    Reply to  Name

    Par edge malām- vismaz man S20 gadījumā liekas gana ērtas. Un par WQHD+ izšķirtspēju- vismaz S20 gadījumā nestrādā 120Hz.

    Matīss Zemītis
    14.01.2021 22:36
    Reply to  Name

    Man ļoti patīk edge app un rīku panelis, ko izmantoju ikdienā un ekrānu turu maksimāli tīru no ikonām

    Dana
    29.01.2021 23:25
    Reply to  Name

    Tu esi unikāls cilvēks. Edge ekrāna noapaļotās malas ir pagātne, nevienam tās nav vajadzīgas. Vizuāli samazina ekrāna plakni.

    Brr
    14.01.2021 19:43

    Nu jā.. Kristap, procesora aprakstu vajadzētu salabot.. Un atkal laikam tradīcija turpinās no S7 laikiem- S7 super, S8 nekāds, S9 super, S10 nekāds, S20 super, S21..

    Brr
    14.01.2021 20:39

    Varu pateikt arī, kas nepatika. Ļoti nepatīk zemekrāna fingers, jo salīdzinu ar S9, kuram aizmugurē bija.. un 3.5mm neesamība. Patīk 120Hz, labākas kameras.

    Brr
    14.01.2021 20:56

    Pat nē, galvenais ir tas, ka nav taktilās sajūtas un ir jāatver maciņš (vai kā viņu pareizi sauc?) manā gadījumā.

    Brr
    14.01.2021 19:47

    Un jā, interesants vārdiņš – štrubis… :))))

    Brr
    14.01.2021 20:39

    Kur Tu šo vārdu izraki? :)

    Brr
    14.01.2021 20:43
    Reply to  Brr
    Jānis Bukovskis
    14.01.2021 20:07

    Plastmasas aizmugure… ehh…

    1210
    15.01.2021 09:23

    labāk stikla, slidena un trausla?

    Deniss
    14.01.2021 21:08

    Kāds ražotajis no networking pasaules dod iespēju izmantot wifi 6 e.(ja es pareizi sapratu) standartu? .ax standarts ir mazākai daļai lietotāju, kur nu jau nakošo standartu.

    Tasesmues
    14.01.2021 21:21

    Kāds man paskaidrot kas ir profesionāla līmeņa kamera? Tagad filmu studijām pietiek ar telefonu?
    Jau vairākus gadus tiek teikts, ka visiem profesionālas, bet citplanētieši joprojām kā ar kartupeli filmēti.

    Folija cepurītes 4.99eur
    14.01.2021 21:50
    Reply to  Tasesmues

    Mārketings tas ir, neko neatšķiras no s20 sērijas kamerām.

    Skābene
    15.01.2021 09:16
    Reply to  Tasesmues

    Nu kā, mums taču tagad ir profesionākli youtūberi un influenceri, kas pelna naudu ar telefonos veidotiem video un instagram modeles, kas bildē sēžamvietas dažādos rakursos. Tie arī ir tie profesionāļi, kam vajag “profesionālās” kameras.

    Krotow
    18.01.2021 11:40
    Reply to  Skābene

    Par tiktok debilismu ražotājiem aizmirsi.

    Rihards
    14.01.2021 23:47

    Nu nepārliecina mainīt esošo uz šo. Lietoju s10

    Dzintars Rudzītis
    15.01.2021 22:16
    Reply to  Rihards

    Man arī ir s10, jaunie liekas diezgan boring, redzēs kādas būs kameras kvalitāte. S10 liels mīnuss ir kameras fokusa problēmas , pārējais apmierina daudz maz

    Agris Matejuns
    14.01.2021 23:52

    Neko elpu aizraujošu neredzu salīdzinājumā ar S20 ko nopirku tikkai tāpēc ka bija promo nodod veco telefonu un saņem līdz xxx eur.
    Atdevu gadu lietotu S10 pie maksāju 200€.
    Sogad varētu atkārtot 🤣
    Lielā škrobe ir par to ka Eiropas telefonos nav Snapdragon bet kāds Samsung kakainais procesors kas testos iepaliek stipri. Bet cenu Samsung prasa vienādu par ne vienlīdzīgiem produktiem.

    Khe
    18.01.2021 10:15
    Reply to  Agris Matejuns

    Kā tas izpaužas ikdienas testos skatoties ritinot facebook un komentējot kursorā?

    Arturon
    15.01.2021 00:27

    Man ir samsung galaxy a21s, ļoti sanāk ietaupīt naudu, iet visas tās pašas funkcijas,kas ir flagmaņiem. Un baterija labāka nekā flagmaņiem.

    es pats
    15.01.2021 00:27

    Gan jau mainīšu uz kādu no šiem, kad pašreizējam s20+ beigsies atvērtā līgumi 9 mēneši (vēl 4 atlikuši). Nav pat svarīgi kuru, izvēlēšos to, kuram būs labākā akcija vai foršākā dāvana, tās sū.. austiņas neinteresē, kāpēc lai staigātu ar svešķermeņiem ausīs :) Tik gribētos, lai operators man atvērtā līguma ietvaros iedod līdzi par brīvu lādētāju, kuru varu paturēt, kamēr nepārtraucu atvērtos līgumus. Ja tiem lādētājiem būtu adekvāta cena (2 – 5 EUR būtu adekvāti par širpotrebu sprieguma pārveidotāju), tad varētu pat atbalstīt ražotāju ekoplānprātību, jo nesen izmetu veselu maisiņu ar veciem lādētājiem, no kuriem pusi nekad nebiju pat izmantojis.

    USB Type of beat
    15.01.2021 06:36

    No raksta nevar saprast, kas tad būs un kas nebūs komplektā. Tā pati rindkopa: “Pirmo reizi Samsung savu produktu komplektā nav iekļāvis lādētāja vadu.” Mazliet tālāk: “USB-C vads ir iekļauts produkta komplektā, savukārt, nepieciešamības gadījumā, lādētāju varēs iegādāties…” Tā var sajaukt galvu pircējiem, kas tad īsti būs tajā kastē – lādētājs, datu kabelis, vai vispār tikai telefons?

    janss
    15.01.2021 09:01

    Liela vilšanās .Nekā baigi jauna nav . Laikam izziņoja ātrāk ,jo nebija jēgas vilkt garumā. Godīgi dizains pat labāk patīk iepriekšejiem s20 . Tie kas lieto žestus tieši patīkamāk ir lietot telefonu ar curved ekrānu .Vairāk mīnusu nekā plusu . Plastmasa s21 modelī, platāki ,smagāki , nav lādētājs. (derēs s20 ,bet ja vecāks ,tad vajadzēs pirkt jaunu ). Tās pašas kameras , tā pati 25 w uzlāde. Kāpēc dynamic amoled ar 10hz -120hz ir tikai ultra modelim? Kāpēc nav atmiņas kartes atbalsts? Samsung vēlvairāk sāk atgādināt Apple. Cerēsim uz Huawei p50 sēriju,šie nepārliecina.

    Pičs
    15.01.2021 09:18

    Dīvaini.
    Neviens pat ne ar pušplēstu vārdu nepiemin lādētāja neesamību (izņemot kļūdas labojumu un vienu atvērto līgumu).

    Tad jau sanāk, ka Apple iPhone gadījumā tāds heits vien bija, jo par Samsung neviena sašutuma vārda komentāros par to, ka fuj, maitas, meļi, naudu grib nokāst utt…

    Vai vienkārši kauns palika un izliekas, ka nekas nav noticis?

    Skābene
    15.01.2021 09:24

    Rakstā pieminēts, ka telefoni palikuši lētāki, bet ja parēķina cenas samzinājumu pret komplektāciju, tad sanāk, ka telefoni ir palikuši dārgāki. Jānopērk lādētājs, jānopērk austiņas un par to nosaukto ietaupēijuma cenu nemaz nevar nopirkt iztrūkstošās lietas.
    Izskatēs pēc smalki mārketēta metiena!
    Un samsungs toč zina, ka jaunajam galaxy s21 derēs vecais lādētājs no Iphone? Un tā 25W uzlāde būs ar jebkuru veco lādētāju, tas ir droši kā bankā?

    geksis
    15.01.2021 15:20

    Un kā lai tagad lādē telefonu bez papildus izdevumiem?
    man visi adapteri ir ar type-a, gan stacionārā gan portatīvā datorā arī ir tikai type-a. Darbā arī nav neviena datora ar type-c. un nevienam no radiniekiem arī nav kur to type-c to type-c vadu bāzt

    Last edited 3 years ago by geksis
    1210
    15.01.2021 15:24
    Reply to  geksis

    redmi jāpērk, lai bez papildus izdevimiem. ar micro usb lādētāju komplektā)
    telefonus par štuku nepērk, lai ietaupītu pārdesmit eiro uz lādētāju.

    Krotow
    15.01.2021 15:40
    Reply to  1210

    +1. Apmēram kā 50+ k€ vērtie vāģi naktīs zem PSRS laika blokmājām.

    2021
    17.01.2021 22:01
    Reply to  geksis

    Tad šis telefons nav domāts tev!
    Ņem xiaomi, vai ko tamlīdzīgu un nepīksti!

    Krotow
    18.01.2021 11:42
    Reply to  2021
    romaxsoft
    15.01.2021 19:32

    Beidzot Samsungam ir izdevies mani iedvesmot. Iedvesmot cīņā par ekoloģiju.
    Izlaižot plastmasas flagmani, bez atmiņas karšu atbalsta un izņemot no komplekta austiņas un lādētāju, Samsung mani ir padarījis par ekoloģiski domājošu cilvēku. Nepiesārņošu vairs dabu ar palietotiem Samsung telefoniem un nepirkšu jaunos Samsung telefonus! Un aicinu visus atbalstīt Samsung cīņā par ekoloģiju un rīkoties tāpat. Kopā mēs esam spēks. Padarīsim zaļāku pasauli, nevis skopās korporācijas Samsung maku!

    Ekologs
    15.01.2021 23:42
    Reply to  romaxsoft

    Tieši tā, S7 vēl labi kalpo. Ja arī pārdotu, tad kopā ar lādētāju. Ar ko tad lādētu s21? Micro sd neesamība arī nav nopietna, jo izņemt karti un pārkopēt bildes ir ātrāk nekā pa tiešo no telefona.

    Krotow
    18.01.2021 11:43
    Reply to  Ekologs

    Tad ceri ka baterija un USB ligzda tam S7 kalpos vēl vismaz pāris gadus ;)

    Toms Kalnitis
    18.01.2021 10:56

    Lielākais ieguvums – kameru bloks vairs nav aiz stikla, kas plīsa kabatā sēžot, kā tas bija S20 Ultra. Par šo man vēljoprojām liela cemme uz Samsungu, jo tomēr no augstākā gala produkta šādu lažu nebiju gaidījis.
    Atmiņas kartes zudums gan žēl, bet gan jau tikai pieraduma jautājums.

    Khe
    18.01.2021 10:58
    Reply to  Toms Kalnitis

    Cepiens, ka ieliki kabatā un apsēdies uz telefona? :D man gan liekas, ka neviens ražotājs nebūs vainīgs pie user error. :D

    Last edited 3 years ago by Khe
    Toms Kalnitis
    18.01.2021 11:11
    Reply to  Khe

    Tur jau tā bēda, ka nesēdos virsū. Telefons vienmēr priekšējā kabatā, visticamāk vienkārši saspiedās. LMT servisā, kad biju tur, teica, ka es esot trešais nedēļas laikā. Pagūglējot – šī ir paliela bēda daudziem S20 Ultras lietotājiem

    Dana
    29.01.2021 23:22

    Iegādājos samsung s21, iepriekš bija s10e, varu pateikt ir tā vērts mainīt

    Elvis
    04.02.2021 02:06

    Teikšu godīgi, esmu samsung cienītājs, un spēlēju liela resursa spēles.
    Kur obligāti jālieto austiņas ir.
    Šiem s21 ir viens caurums kur bāž austiņas un lādētāju, vajnu lade un nespēlē, vaj spēlē līdz brīdim kad atkal jālādē.. 🤦‍♂️🤦‍♂️ jā protams var nopirkt blutusa austaņas untt.. bet es uskatu kad es par šiem telofonu samaksāju pietiekoši lielu ciparu laj būtu tas austiņu caurums, un lādētājs, un austiņas kas standartā nāca vissiem iepriekšējiem līdzi.. tiešām esmu smagi vīlies šajā.
    Jauda, procesori untt.. viss ļoti forši.
    Bet šīs elemetārās lietas, kas jāpērk acevišķi laj vel noslauktu naudu.. paldies par video, pēc šī sapratu kad noteikti samsungs nebūs tas ko es ņemšu.. pliks tel ar vienu vadu. Murgs..😀

    Reklāma