Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung Galaxy S20” sērija vairs nesaņems ikmēneša atjauninājumus

    Jaunākie raksti

    “Samsung” jau pirms dažiem gadiem izteicās, ka pagarinās programmatūras atbalstu atsevišķām vecākām ierīcēm. Tāpat vēl nesen uzņēmums solīja, ka “Galaxy S24” sērijas viedtālruņiem tiks nodrošināts programmatūras atbalsts septiņu gadu garumā. Taču izskatās, ka nekas no tā netiks “Galaxy S20” sērijai. Šie 2020. gadā izlaistie tālruņi nesaņēma operētājsistēmas atjauninājumu uz “Android 14” un tagad ziņots, ka šīs ierīces arī vairs nesaņems ikmēneša atjauninājumus.

    “Android Authority” informē, ka “Galaxy S20” viedtālruņu sērija vairs nekvalificējas ikmēneša programmatūras atjaunininājumu saņemšanai un tā vietā iegūs tos reizi ceturksnī. Tas nozīmē, ka “Galaxy S20”, “Galaxy S20+”, “Galaxy S20 Ultra”, “Galaxy S20 FE”, “Galaxy Note 20” un “Galaxy Note 20 Ultra” atjauninājumus saņems četras reizes gadā jeb ik pēc trim mēnešiem.

    Reklāma


    Lai gan daudzi šo tālruņu īpašnieki varētu būt neapmierināti ar tādu attieksmi no “Samsung” puses, uzņēmums jau sākotnēji apsolīja, ka “Galaxy S20” sērijai, kurai sākotnēji bija “Android 10” operētājsistēmas versija, pienāksies programmatūras atjauninājumi trīs gadu garumā. Pēc tam, kad šie tālruņi 2022. gadā saņēma “Android 13” operētājsistēmas versiju, “Samsung” solījums bija izpildīts.

    Kas attiecas uz gaidāmajiem “Galaxy S20” viedtālruņu sērijas atjauninājumiem, iepriekšējais bija šī gada martā. Tas nozīmē, ka nākamo var gaidīt jūnijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kupra
    04.04.2024 14:10

    Kas to būtu domājis ka mans Ultra S20 jau ir vecs 😂😂😂

    Artūrs
    07.04.2024 10:38

    Ārprāc, ārprāc, kā es to tagad pārdzīvošu, ka atjauninājumi nāk tikai reizi ceturksnī? Šausmas, jāmaina telefons

    Reklāma