Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple podkāstu abonēšanas serviss būs oficiāli pieejams no 15. jūnija

    Jaunākie raksti

    Aprīļa vidū Apple savā pavasara prezentācijā atklāja informāciju par to, ka ir gaidāms jauns maksas podkāstu serviss, ļaujot iegūt īpaši veidotu audio saturu, kā arī neklausīties reklāmas. Pie klientiem tas oficiāli nonāks 15. jūnijā.

    Kaut arī sākumā jaunā abonēšanas servisa palaišana bija plānota maijā, tomēr Apple izvēlējies nogaidīt, lai vēl uzlabotu servisu, kā arī solot novērst daļu problēmu, kuras radušās pēc jaunākās iOS 14.5 versijas iznākšanas. Uzņēmums podkāstu veidotājiem ir nosūtījis oficiālu e-pastu, ka maksas pakalpojums tiks palaists 15. jūnijā, kā arī ir sniegti īsi padomi, lai to veiksmīgāk izmantotu. Apple iesaka lietot vienkāršus un viegli uztveramus grafiskos noformējumus, skaidri paskaidrot, ko tad iegūs klausītājs, kā arī radīt pietiekami daudz šī īpašā satura, lai klientiem būtu vēlme par to maksāt.

    Reklāma

    Kā jau ticis runāts iepriekš, tad podkāstu abonēšanas servisam nebūs viena noteikta cena, kā tas ir, piēmēram, Apple Music un Spotify, bet autori paši varēs noteikt atbilstošo maksu, no kuras Apple ieturēs komisiju. Iespējams, lietotāji varēs samaksāt uzreiz par saturu gada garumā, tādējādi īpaši dāsni atbalstot savus iecienītos audio satura radītājus. Tāpat uzņēmums būs viens no pirmajiem, kas sāks piedāvāt maksas podkāstu servisu, un pēc laika varēs spriest par to, kā tas ietekmēs nozari.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma