Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņojis jaunus Forerunner 255 un Forerunner 955 sporta viedpulksteņus

    Jaunākie raksti

    Pirmais jūnijs nav tikai Starptautiskā bērnu aizsardzības dienas, bet arī pasaules skriešanas diena, un tieši šajā zīmīgajā datumā Garmin izziņojis jaunus, speciāli skrējējiem paredzētus, Forerunner sērijas sporta pulksteņus.

    Pirmais no tiem ir Forerunner 255 modelis, kas Garmin produktu klāstā bāzējas kā vidējas klases pulkstenis, kas balstīts uz Forerunner 245. Tas būs salīdzinoši viegls un izmēros mazs, jo lielākā izmēra versija būs ar 46mm diagonāli un svērs vien 49 gramus. Būs pieejami modeļi gan ar iespēju pulkstenī glabāt mūziku, gan bez tās. Lielākais jaunums šim modelim ir tas, ka būs pieejams jauns ekrāna izkārtojums, kas noderēs tieši sacensību laikā. Tajā varēs redzēt informāciju, kas nepieciešama, lai sagatavotos savam svarīgajam skrējienam, kā piemēram, paredzamais skrējiena laiks, laikapstākļi un atskaite līdz startam.

    Reklāma

    Papildu tiks mērītas sirdsdarbības ātruma svārstības miega laikā, iespēja saslēgties ar vairākām GPS ierīcēm un mērījumiem, kas bija jaunums fēnix 7 sērijas sporta viedpulksteņos. Uzlabota būs pulksteņa vadība, kas īpaši noderēs triatlonistiem, jo ar vienu pogas spiedienu varēs pārslēgties starp sporta veidu režīmiem. Vēl viens jaunums būs iespēja saņemt speciālu atskaiti katru rītu par to, kāds gaidāms laiks, treniņu ieteikumi un novērtējums par nakts miegu, atjaunošanās laiku pēc treniņiem un gatavību tiem. Tam visam klāt Forerunner 255 ir saņēmis bezkontakta maksājumu iespēju, kas nebija pieejams 245 modelī.

    Forerunner 955 modelis šajā hiearhijā ieņemt augstāko plauktiņu, bet tāpat tas vairāk paredzēts skrējējiem un triatlonistiem, nevis visiem sporta veidiem kā fēnix sērijas modeļi. Šim pulkstenim būs nedaudz lielāks 47mm krāsu ekrāns, kuru varēs pārvaldīt arī ar pieskārieniem. Lielos vilcienos tas līdzinās Forerunner 255 modelim, bet izvēloties šo cenas ziņā dārgāko modeli, tam būs papildu ar treniņiem saistīti mērījumi, kas lietotājam parādīs ķermeņa gatavību kvalitatīvi trenēties. Tāpat jaunums būs iespēja rādīt reāllaika izturības līmeni, kas bija jaunums fēnix 7 sērijā.

    Avots: Garmin

    Forerunner 955 būs pieejama arī Solar versija, kas aprīkota speciālo pārklājumu, lai saražotu enerģiju no saules, un tādējādi darbojoties ilgāk. Forerunner 255 cena būs 349,99 EUR vai 399,99 EUR ar mūzikas iespēju. Forerunner 955 attiecīgi 549,99 EUR un 649,99 Solar versija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma