Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin iepazīstina ar jaudīgo iekštelpu viedo trenažieri Tacx NEO 3M

    Jaunākie raksti

    Garmin šodien paziņo par Tacx NEO 3M, kompānijas visprecīzāko un jaudīgāko tiešās piedziņas trenažieri ar daudzvirzienu kustību, lai celtu lietotāja braukšanas veiktspēju un pieredzi nākamajā līmenī. Jaunākajam iekštelpu viedajam trenažierim ir pievienotas integrētas kustības plāksnes, lai ļautu velosipēdistiem izbaudīt ērtāku un reālistiskāku braukšanu. Tacx NEO 3M arī aprīkots ar novatorisko elektromagnētisko motora bremžu sistēmu, lai nodrošinātu virtuālu spararatu, kas ļauj velosipēdistiem pieredzēt sajūtu, kas rodas braucot pa dažādiem ceļa veidiem un pat lejup no kalna. Turklāt tas viegli integrējas ar Tacx Training™ lietotni, lai riteņbraucēji varētu pabeigt treniņu plānā iekļautos treniņus, kas sinhronizēti no viņu Garmin Connect™ kalendāra, piedalīties virtuālajos GroupRides (grupu braucienos), piedalīties treniņu braucienos ar WorldTour profesionāļiem un izbaudīt aizraujošus video no dažiem skaistākajiem maršrutiem un vietām visā pasaulē.

    “Mūsu mērķis ir padarīt iekštelpu treniņus pēc iespējas reālistiskākus tiem cilvēkiem, kuri ir raduši trenēties āra apstākļos. Mēs esam lepni, ka varam to izdarīt ar Tacx NEO 3M palīdzību – vienīgo trenažieri, kas piedāvā iebūvētu daudzvirzienu kustību, virtuālu spararatu un magnēta motoru. Tagad riteņbraucēji var izmantot funkcijas un tehnoloģijas, kuras viņi nevarēs atrast nekur citur, un līdz ar to uzlabot savu treniņu procesu kā vēl nekad,” Dens Bartels, Garmin globālās patērētāju pārdošanas viceprezidents.

    Reklāma

    Tacx NEO 3M nodrošina līdz šim reālistiskāko braukšanu iekštelpās ar uzlabotiem treniņu un veiktspējas rādītājiem, tostarp:

    • Daudzvirzienu kustība: iebūvētās kustības plāksnes papildina trenažiera dabisko kustību no vienas puses uz otru, pievienojot kustību no priekšas uz aizmuguri, ļaujot riteņbraucējiem braukt dabiskākā pozīcijā, lai trenētos efektīvāk. Plāksnes var pat ieslēgt un izslēgt pēc vēlēšanās.
    • Reāla ceļa sajūta: virtuālais spararats simulē sajūtu, kas rodas braucot pa dažādiem ceļa veidiem, piemēram, bruģakmeni un granti, lai palīdzētu riteņbraucējiem trenēties dažādos apvidos.
    • Lietotņu integrācija: papildus integrācijai ar lietotni Tacx Training. Izveidojiet savienojumu arī ar citām populārām treniņu un virtuālās braukšanas platformām, piemēram, TrainerRoad un Zwift, pēc tam automātiski augšupielādējiet brauciena datus lietotnē Garmin Connect.
    • Simulētie slīpumi: pieveiciet visgrūtākos kāpumus, trenējoties uz reālistiski simulētiem slīpumiem, kas sasniedz līdz pat 25%, un izbaudiet arī nolaišanās simulāciju.
    • Jaudas precizitāte: veiktspējas mērījumi, ieskaitot jaudu, ātrumu un kadenci, ar precizitāti līdz 1% plašākā jaudas diapazonā, lai apmierinātu visu līmeņu riteņbraucēju prasības.
    • Gatavs sprintam: iegūstiet maksimālu stabilitāti pat “sprādzienbīstamu” sprintu laikā – līdz 2,200 vatiem.
    • Dinamiskā inerce: uzturiet kustības uz priekšu sajūtu, pamatojoties uz velosipēdista svaru, ātrumu un slīpumu.
    • ERG režīms: šajā režīmā jaudas mērķi tiek automātiski pielāgoti treniņu laikā.
    • Izcils dizains: magnēti samazina vibrāciju, padarot to par ārkārtīgi klusu trenažieri, savukārt iebūvēts LED indikators maina krāsas, lai parādītu, cik lielu spēku riteņbraucējs pielieto. Riteņbraucēji var izmantot trenažieri arī to nepievienojot elektrībai, savukārt jaunais integrētais rokturis atvieglo tā transportēšanu.

    Izmantojiet Tacx Training lietotni saderīgā viedtālrunī vai planšetdatorā, lai: pabeigtu treniņu plāna treniņus no lietotnes Garmin Connect; piekļūt augstas kvalitātes treniņu video no visas pasaules; piedalīties treniņbraucienos kopā ar WorldTour pro komandām; sazināties, trenēties un braukt ar draugiem visā pasaulē, izmantojot GroupRide; un izpildiet izaicinājumus, lai nopelnītu nozīmītes Garmin Connect.

    Tacx NEO 3M ir gatavs braukšanai ar jaunu iepriekš instalētu 11 pakāpju kaseti, nevainojamu ievadīšanas procesu lietotnē, izmantojot lietotni Tacx Training. Kalibrēšana nav nepieciešama. Riteņbraucēji var izmantot arī jaunu adapteri (nopērkams atsevišķi), lai iegūtu spēcīgāku, stabilāku savienojumu virtuālajām sacīkstēm, izmantojot Ethernet vai Wi-Fi tehnoloģiju. Tagad Tacx NEO 3M ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 1 999,99 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    07.12.2023 17:05

    To 11 zobratu kaseti viņi varēja atstāt plauktā. Tas pats velo bildē jau ir ar 12 zobratiem ;)

    Kaspis
    07.12.2023 20:40
    Reply to  KKTK

    Bezkasešu brīnumi pat nav vairs gumijas sieviete. Tā kļūst par koka

    Juris
    08.12.2023 13:41

    un izbaudiet arī nolaišanās simulāciju

    Šis labs :D

    Kartupelis3
    08.12.2023 14:37

    nesapratu kāda atšķirība no iepriekšējā Neo modeļa.. izklausās identiski viss, izņemot, protams, cenu, kas ir gandrīz 2x

    Kaspis
    11.12.2023 13:15
    Reply to  Kartupelis3

    Pat ne tuvu x2.

    Riko
    08.12.2023 16:56

    A kur VR?

    Biteme
    08.12.2023 17:32

    Kā, bez MI? Vakardiena))

    Reklāma