Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin iepazīstina ar jauno Forerunner 165 sēriju

    Jaunākie raksti

    Garmin šodien paziņoja jauno Forerunner 165 sēriju. Tie ir izdevīgi GPS viedpulksteņi skriešanai, kas, izmantojot personalizētus pielāgojamus treniņu plānus un pārbaudītus veselības un fitnesa rādītājus, palīdz dažādu līmeņu sportistiem sasniegt savus mērķus – un tas viss spilgtā AMOLED ekrānā. Jaunākie Garmin viedpulksteņi skriešanai pieejami divos modeļos – Forerunner 165 un Forerunner 165 Music, un abi piedāvā viegli salasāmus pilnkrāsu displejus, dinamiskus skārienekrānus, kā arī tradicionālo 5 pogu dizainu.

    Ar ātru un vienkāršu piekļuvi ikdienas veselības funkcijām, uzlabotiem treniņu rādītājiem, atveseļošanās padomiem, viedajiem paziņojumiem un daudz ko citu skrējējiem iespējams sekot līdzi savam sniegumam, nezaudējot akumulatora darbības laiku; abos modeļos akumulatora darbības laiks viedpulksteņa režīmā ir līdz 11 dienām, bet GPS režīmā – līdz 19 stundām.

    Reklāma

    “Neatkarīgi no tā, vai vēlaties noskriet savu pirmo 5 kilometru skrējienu vai sasniegt jaunu rekordu, Forerunner 165 sērija ir klāt, lai palīdzētu katrā posmā. Šie lietotājam draudzīgie viedpulksteņi ar personalizētiem treniņu plāniem, uzlabotiem skriešanas un atveseļošanās rādītājiem, kā arī 24/7 labsajūtas uzraudzību piedāvā iespaidīgus rīkus, kas palīdzēs jums sasniegt finišu.” Dens Bartels (Dan Bartel), Garmin globālās patērētāju pārdošanas viceprezidents.

    Forerunner 165 sērijas funkcijas, kuras iemīlēt

    Forerunner 165 sērija, kas aprīkota ar Garmin raksturīgajām veselības, fitnesa un savienojuma funkcijām, gatava pacelt trenēšanos nākamajā līmenī.

    • AMOLED ekrāns: Pārskatiet treniņu statistiku, atveseļošanās datus, viedos paziņojumus un daudz ko citu spilgtā 1,2 collu AMOLED skārienjūtīgajā ekrānā.
    • Pielāgojamie sacensību treniņu plāni: Saņemiet treniņu padomus, personalizētus ieteicamos ikdienas treniņus un izpildes laika prognozes, pamatojoties uz Garmin Connect lietotnē ievadīto informāciju.
    • Skriešanas jauda un dinamika – uz rokas locītavas: Lai palīdzētu uzlabot formu, skatiet reāllaika jaudu un izmēriet svarīgākos skriešanas rādītājus, piemēram, kadenci, soļa garumu un saskares laiku ar zemi – visu turpat no plaukstas locītavas.
    • Treniņu efekts: Uzziniet, kā treniņi ietekmē fizisko sagatavotību, un kādu labumu gūstat no treniņiem un skrējieniem.
    • Kursi: Izveidojiet vai atrodiet kursus lietotnē Garmin Connect un trešo personu platformās un savienojiet tos tieši ar pulksteni.
    • Papildu aktivitāšu profili un treniņi: Esiet aktīvs ar vairāk nekā 25 aktivitāšu profiliem, tostarp trašu skriešanu, peldēšanu atklātā ūdenī, piklbolu, tenisu, kā arī jauniem spēka, HIIT un kardio treniņiem, kā arī jogas un pilates nodarbībām.
    • Rīta pārskats: Sāciet dienu pareizi ar pielāgojamu ziņojumu, kas sniedz pārskatu par pagājušās nakts miegu un gaidāmajiem treniņiem, kā arī laikapstākļiem un HRV (sirdsdarbības frekvences mainīguma) statusu.
    • Pulsa oksimetrs: Sekojiet skābekļa piesātinājumam asinīs gan nomodā, gan miegā.
    • Miega monitorings un vērtējums: Katru rītu saņemiet personalizētu pagājušās nakts miega novērtējumu, pārskatiet dažādus miega posmus un gūstiet ieskatu par tā kvalitātes uzlabošanu.
    • Snaudiena noteikšana: Automātiski seko līdzi vai reģistrē miegu, lai redzētu, kādu labumu tas var dot organismam, kā arī ieteikto laiku un ilgumu, kādam tam vajadzētu būt.
    • Mūzikas glabāšana: Lejupielādējiet dziesmas un atskaņošanas sarakstus no Spotify®, Deezer vai Amazon Music, lai klausītos bez tālruņa, izmantojot bezvadu austiņas (tikai ierīcē Forerunner 165 Music).
    • Audio pamudinājumi: Sekojiet līdzi vadītiem treniņiem un saņemiet ziņas par sniegumu, izmantojot ar pulksteni savienotas bezvadu austiņas (tikai Forerunner 165 Music).
    • Garmin Pay Bezkontakta maksājumi: Ar iesaistīto pakalpojumu sniedzēju starpniecību ātri un ērti norēķinieties pie noteiktām kasēm un tranzīta sistēmām.

    Sacensībām gatavs

    Neatkarīgi no distances Forerunner 165 sērijas ierīces palīdz skrējējiem sasniegt nākamo rekordu, reģistrējot tempu, distanci, sirdsdarbības ātrumu, VO2 max un daudz ko citu. Tiem, kas gatavojas nākamajām sacensībām, pieejami dažādi pielāgojamo treniņu plāni: Ievadiet informāciju par sacensībām Garmin Connect kalendārā un saņemiet treniņu plānus, kas pēc katra skrējiena pielāgojas atbilstoši sniegumam un nepieciešamajai atpūtai, vai arī izmantojiet bezmaksas Garmin Coach 5 kilometru, 10 kilometru un pusmaratona skrējienu plānus, kurus izveidojuši speciālisti.

    Veselības stāvokļa izsekošana visu diennakti

    Kā pirms, tā arī treniņa laikā un pēc tam Forerunner 165 sērija izstrādāta, lai uzraudzītu vispārējo labsajūtu 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Sekojiet sirdsdarbības ātrumam tieši no plaukstas locītavas, kā arī veiciet miega un stresa izsekošanu un daudz ko citu. Body Battery™ enerģijas monitorings palīdz sekot līdzi ķermeņa enerģijas līmenim, lai atrastu piemērotāko laiku aktivitātēm un atpūtai, kā arī smelties informāciju par to, kā enerģijas līmeni iespaido miegs, snaudieni, aktivitātes un stress. Izmantojot fitnesa vecumu, var novērtēt, cik labi skrējēji sagatavoti, salīdzinot to ar viņu faktisko vecumu, un tas ir noderīgs atgādinājums turpināt būt fiziski aktīvam un izdarīt veselīgas izvēles. Forerunner 165 sērija ietver arī sieviešu veselības izsekošanas funkcijas, ļaujot lietotājām sekot līdzi menstruālajam ciklam un grūtniecībai, kā arī saņemt informāciju par fiziskām aktivitātēm un uzturu.

    Vienmēr esi sasniedzams

    Forerunner 165 sērijas ierīces, kas paredzētas dzīvei kustībā, ļauj lietotājiem saņemt e-pastus, īsziņas un brīdinājumus, kad tās savienotas ar saderīgu iPhone® vai Android™ viedtālruni. Drošības un izsekošanas funkcijas var palīdzēt nomierināt prātu; piemēram, ja pulkstenis savienots ar Garmin Connect viedtālruņa lietotni, incidenta konstatēšanas gadījumā iepriekš izvēlētiem ārkārtas kontaktiem iespējams nosūtīt ziņojumu ar lietotāja vārdu un atrašanās vietu (ja tā ir pieejama). Lietotāji var arī lejupielādēt lietotnes, pulksteņa ciparnīcas un citas programmas no Connect IQ™ veikala tieši pulkstenī vai atrast vairāk iespēju viedtālruņa lietotnē.

    Jaunā Forerunner 165 ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 279,99 €, savukārt Forerunner 165 Music – 329,99 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    erv
    20.02.2024 17:13

    Kursi – droši vien oriģinālā ir “Courses”. Es to tulkotu, kā “Maršruti”, kursi ir galīgi garām.

    Jānis
    21.02.2024 17:49
    Reply to  erv

    Garmin UI latviskojums gan pulksteņos, gan lietotnē vispār ir zem katras kritikas. Nereti es ieraugu tos tekstus un vispār nesaprotu par ko ir runa. Tur tulkotājs ļoti paviršs ir bijis, tulkots pēc vārdnīcas vispār neskatoties uz kontekstu. Šo vispār varētu nodot Garmin, jo tas tulkojums ir tik slikts, ka es diez vai kā nākamo pulksteni pirktu Garmin.

    Alex
    22.02.2024 07:37
    Reply to  Jānis

    “Tur tulkotājs ļoti paviršs ir bijis” – kā tu zini kurš ir tulkotājs? Parasti šada mēroga kompānijam lielas aģentūras to karto.

    Kursors.lv
    22.02.2024 08:28
    Reply to  Alex

    Oi, ne tādi vien brīnumi redzēti arī lielu zīmolu lokalizētajās preses relīzēs :)

    Oskars
    21.02.2024 02:23

    Ooo, domaju mammai par sporta plkst iegadi. Esmu starp Suunto 9 Peak Pro un Garmin plkst iegadi. Sis izskatas tiri ok. Gaidisim apskatus. Suunto 9 Peak Pro speciga puse ir baterijas laiks ka ir aptuveni 21 dienu. Sim 11 dienas ir stipri labak uz fona pret katru otro dienu ladejot.

    Trx450
    21.02.2024 04:03
    Reply to  Oskars

    Mammai mazbērnus vajag dāvināt

    rufix
    21.02.2024 22:13
    Reply to  Oskars

    Uzmet aci Ticwatch.

    oldys
    21.02.2024 17:41

    Ar incidenta noteikšanu ir bijusi ļoti slikta pieredze. 4 ir nostrādājusi. 2 reizes kustībā esot, 2 reizea pie luksofora. Un vienu reizi, kad tiešām vajadzēja brīdī, kad notrieca mašīna, tad klusums. Atslēdzu, lai netracinātu sievu 😀.

    Reklāma