Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin prezentē premium klases jūras viedpulksteni quatix 7 Pro

    Jaunākie raksti

    Pasaulē inovatīvākais un atzītākais jūras elektronikas ražotājs Garmin šodien paziņoja par quatixâ 7 Pro — nākamās paaudzes augstas veiktspējas viedpulksteni, kas optimāli pielāgots lietošanai jūrā. Tas ir īpaši paredzēts aktivitātēm uz ūdens, un tam ir valkājamas tehnoloģijas ikdienas fitnesa, labsajūtas un ērtību nodrošināšanai, kā arī pārsteidzošs 1,3″ AMOLED displejs ar augstas kvalitātes, pret skrāpējumiem drošu safīra lēcu. Nododieties ilgākai izpētei, jo viedpulksteņa režīmā1 baterijas darbības laiks ir līdz 16 dienām, un ļaujieties piedzīvojumiem vēl ilgāk pēc tumsas iestāšanās, izmantojot integrēto LED lukturīti ar mainīgu intensitāti un stroboskopa režīmiem. Turklāt quatix 7 Pro ir divas jaunas lietotnes — Trolling Motor Remote un Fish Forecast —, kas bagātina jūrnieku, laivotāju un makšķernieku aktivitātes uz ūdens.

    “Mūsu jaunais quatix 7 Pro ir izstrādāts, domājot par dzīvesveidu uz ūdens. Pateicoties šīm jaunajām, inovatīvajām funkcijām, kas ir īpaši izstrādātas jūrniekiem, burātājiem un makšķerniekiem, quatix 7 Pro var padarīt dienu uz ūdens vēl patīkamāku. Tas arī būs stilīgs un izsmalcināts, atgriežoties uz sauszemes,” stāsta Dens Bartels, Garmin viceprezidents globālās pārdošanas patērētājiem jautājumos

    Reklāma

    Premium dizains

    Quatix 7 Pro ir ne tikai pietiekami izturīgs skarbajā jūras vidē, bet arī pietiekami izsmalcināts, lai to varētu uzvilkt, dodoties vakariņās ar draugiem. Tam ir pret skrāpējumiem izturīga safīra lēca, titāna apmale ar dimantam līdzīgu oglekļa pārklājumu, metāla pogu aizsargs, ātri noņemamas siksniņas un ar metālu stiprinātas siksniņas aizķeres. Turklāt lietotāji var izmantot viedpulksteņa tradicionālo pogu vadību sarežģītajā jūras vidē vai arī skārienekrāna saskarni, lai ātri piekļūtu visām pulksteņa funkcijām.

    Quatix 7 Pro ir ērts apgaismojums, ko nodrošina spilgts LED lukturītis ar mainīgu intensitāti un stroboskopa režīmiem, tostarp sarkanās gaismas režīmu, kas palīdz saglabāt redzamību naktī pēc saulrieta. Turklāt pulksteņa korpuss ir izgatavots no pārstrādātas plastmasas, kas savākta okeānā.

    Kontrolējiet savu jūras ekosistēmu

    Quatix 7 Pro ir lielisks viedpulkstenis stūrmanim, jo tajā ir integrētas lietotnes piedzīvojumiem uz ūdens. Viedpulkstenim ir ne tikai iepriekš ielādētas laivošanas lietotnes un aktivitātes, bet arī jauna lietotne Trolling Motor Remote, kas makšķerniekiem ļauj kontrolēt laivu elektromotoru no jebkuras vietas laivā, nodrošinot ātru un vienkāršu vadību no plaukstas locītavas. Šī jaunā funkcija ļauj kapteiņiem skatīt motora stāvokli un saņemt brīdinājumus par laivas elektromotoru, kamēr abi ir savienoti. Quatix 7 Pro jūrniekiem nodrošina ērtu attālinātu piekļuvi saderīgiem Garmin karšu ploteriem, autopilotiem, Fusion® audio sistēmām un citām funkcijām tieši no plaukstas locītavas.

    Makšķerniekus iepriecinās arī lietotne Fish Forecast, kas izseko Saules un Mēness kustību dienas laikā, lai noskaidrotu, kurā laikā zivis varētu būt visaktīvākās un atrastu piemērotāko brīdi zvejas izbraukumam. Pulkstenim ir arī atjauninātas jūras lietotnes un aktivitātes, kas ļauj sekot līdzi laivošanas datiem un saņemt brīdinājumus, uzlabojot izpratni par situāciju, atrodoties uz ūdens.

    Pārvietojieties viegli

    Pateicoties uzlabotiem navigācijas sensoriem, daudzjoslu GPS un SatIQÔ tehnoloģijai, quatix 7 Pro nodrošina izcilu pozicionēšanas precizitāti sarežģītā vidē, vienlaikus optimizējot baterijas darbības ilgumu. Tajā ir iepriekš ielādētas TopoActive kartes, kas ļauj sekot līdzi piedzīvojumiem uz sauszemes, un ierīce atbalsta papildu kartēšanu, tostarp detalizētas BlueChart® g3 piekrastes kartes, kā arī laikapstākļu karšu pārklājumus, lai jūrnieki varētu droši virzīties savā ceļojumā uz krāsaina displeja, kas ir viegli salasāms pat spilgtā saules gaismā.

    Funkcionalitāte gan krastā, gan uz ūdens

    Quatix 7 Pro ir ne tikai papildus iepriekš ielādētas laivošanas programmas un aktivitātes, piemēram, burāšanas sacīkstēm, veiksērfingam, ūdensslēpošanai un citām disciplīnām, bet lietotāji var arī sekot līdzi tam, kā viņi pārvietojas, izmantojot vairāk nekā 30 aktivitāšu profilus, tostarp skriešanu pa takām, pārgājienus, golfa spēli un citus. Tādas premium fitnesa funkcijas kā VO2 max, izturības rādītājs un kalnu vērtējums var palīdzēt lietotājiem uzturēt fizisko formu, savukārt tādas labsajūtas funkcijas kā padziļināta miega uzraudzība un Pulse Ox var palīdzēt labāk izprast savu ķermeni.

    Tāpat kā daudzi citi Garmin viedpulksteņi, arī quatix 7 Pro ir savienotas funkcijas, piemēram, viedie paziņojumi, mūzikas uzglabāšana, lai to varētu klausīties bez tālruņa, Garmin PayÔ bezkontakta maksājumi u. c.

    Šobrīd pieejamā viedpulksteņa quatix 7 Pro ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 999,99 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    16.11.2023 10:07

    Bla bla bla, tra la la, daudz mārketinga un ne viena vārda par to, vai ir iebūvēta jahtu sporta regates starta pulksteņa funkcionalitāte. 5,4,1,0 ISAF starta secība, kas iepriekš ieprogrammēta ar skaņas brīdinājuma signāliem, kā arī arī 5 minūšu, 3 minūšu un 1 minūtes programmas?
    Copmanim pietiek ar telefonu, viņam pulksteni nevajag, jo nav steigas, un nav riska dabūt ar bomi pa galvu, kad bura iet pāri. :D

    starlight
    17.11.2023 13:28
    Reply to  Skābene

    Parasti jau gatavojas ahterhalzei, ja grots tā “iet pāri”, neieteiktu burāt ar šādiem kaptepeiņiem, jo visam ir jānotiek laideni un plānoti.

    Bet konkrētais raksts ir bezjēdzīgs. Kursora komandā laikam nav neviens kas burātu.

    Man ir quatix 7 standart, tam ir MIP displejs, PRO amoled displejam ir ievērojami īsāks baterijas darbības laiks un jaunās paaudzes HR sensors ir samērā bezjēdzīgs, sola itā ECG, bet nu cik redzēti rezultāti – bēdīgi.

    regates funkcionalitāte ir ok, taču aprakstītās aplikācijas tik pat labi var uzlikt uzjebkura jēdzīga garmin pulksteņa ar Connect IQ.

    Ūdens dziļuma(sonar), kuras teorētiski var ielādēt pulkstenī par atsevišķu samaksu, diemžēl šobrīd nav pieejamas Eiropai.

    Enkura brīdinājumi tiešām darbojas labi, vienīgi aprij visu bateriju vienā naktī, ieteiktu paralēti lietot aplikāciju uz telefona.

    Māris
    16.11.2023 23:56

    “Trolling Motor Remote” lietoju caur saviem Epix Gen2 jau kādu labu laiku. “Fish Forecast” tas pats horoskops tikai makšķerniekiem. Apmaksāts rakts ne par ko, tomēr vajadzēja atzīmēt iespējas kas atšķir šis pulkstenis no pārējiem premium modeļiem.

    Reklāma