Web Analytics
More
    Reklāma

    “Garmin” prezentē sievietēm domātu pulsometru, ko var piestiprināt pie sporta krūštura

    Jaunākie raksti

    Viens no vadošajiem veselības un fitnesa valkājamo ierīču zīmoliem “Garmin” tehnoloģiju izstādē “CES 2024” prezentējis pulsometru, kas domāts īpaši sievietēm. Jaunā ierīce ar nosaukumu “HRM-Fit” ir viegli piestiprināma pie sporta krūštura un bez raizēm ļaus piekļūt reāllaika veselības un aktivitāšu datiem treniņa laikā.

    “HRM-Fit” pulsometrs ir piestiprināms pie sporta krūštura apakšējās malas. Lai nodrošinātu maksimālu komfortu un precīzi fiksētu sirdsdarbības un treniņa datus, to ieteicams valkāt kopā ar vidēja vai augsta atbalsta sporta krūšturiem, piemēram, “Adidas”, “Under Armour” un citu zīmolu.

    Reklāma

    Avots: Garmin

    “Garmin” uzsver, ka “HRM-Fit” ir praktisks, jo to var izmantot arī intensīvu aktivitāšu laikā, piemēram, skriešanā, riteņbraukšanā, spēka treniņos, augstas intensitātes intervāla treniņos utml. Ierīce fiksēs datus, piemēram, par skriešanas dinamiku, ritmu, soļa garumu, soļu skaitu, sadedzinātajām kalorijām, intensitātes minūtēm, sirdsdarbības ātrumu. Iegūtos datus “HRM-Fit” pārsūtīs uz “Garmin” viedpulksteņiem un citām saderīgajām ierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma