Web Analytics
More
    Reklāma

    SEB bankas klientiem tagad ir pieejami Garmin Pay un Fitbit Pay

    Jaunākie raksti

    SEB bankas klienti var pievienot savu privātpersonas vai uzņēmuma maksājumu karti Garmin Pay un Fitbit Pay, lai veiktu bezkontakta maksājumus, izmantojot viedpulksteni vai aproci.

    “Esam gandarīti papildināt savu digitālo pakalpojumu klāstu ar vēl vienu mūsdienīgu un drošu bezkontakta maksājumu veidu – turpmāk Garmin un Fitbit viedpulksteņu īpašnieki varēs pievienot tiem savu SEB bankas karti un ērti apmaksāt savus pirkumus. Mēs turpinām strādāt, attīstot savu pakalpojumu klāstu, lai piedāvātu klientiem vēl vairāk inovatīvu un ērtu risinājumu,” norāda SEB bankas valdes loceklis Arnis Škapars.

    Reklāma

    Garmin Pay un Fitbit Pay bezkontakta maksājumu risinājumi ir droši. Pievienojot karti viedierīcei, tiek izveidots unikāls digitālās kartes numurs, kas ir saistīts ar viedpulksteni vai aproci. Klienta kartes dati netiek glabāti ierīcē vai digitālo maku pakalpojumu sniedzēju serveros, kā arī netiek sniegti tirgotājiem maksājuma procesa laikā. Pulksteņa maciņš ir aizsargāts ar piekļuves kodu, ko ir nepieciešams ievadīt ik pēc 24 stundām vai katru reizi, uzliekot ierīci uz plaukstas locītavas.

    Lai sāktu izmantot Garmin Pay vai Fitbit Pay, nepieciešams pievienot karti viedierīcei, izmantojot Garmin vai Fitbit lietotni un sekojot viedtālruņa ekrānā redzamiem norādījumiem. Kad tas izdarīts, tālruni un maku var atstāt mājās – Garmin Pay un Fitbit Pay tiek pieņemti visur, kur tiek atbalstīti bezkontakta maksājumi.

    Par Garmin Pay vai Fitbit Pay izmantošanu netiek iekasēta papildu maksa, turklāt, klientiem arī turpmāk paliks pieejamas visas SEB bankas karšu sniegtās priekšrocības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma