Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņojis jaunu izsekošanas ierīci suņiem – Alpha LTE

    Jaunākie raksti

    Garmin izziņojis speciālu suņu kaklasiksnai piestiprināmu GPS izsekotāju Alpha LTE, kas ļaus ļoti precīzi noteikt mājdzvīnieka atrašanās vietu, izmantojot LTE un VHF tehnoloģijas.

    Jaunais izsekotājs ļauj sekot savam dzīvniekam pietiekami lielā distancē, un ierīce būs spējīga automātiski pārslēgties uz tajā brīdī labāko signālu. LTE pieslēgums pagaidām ir pieejams vien dažās Eiropas valstīs, kā arī vairāku joslu GNSS sistēma nodrošinās ļoti precīzu lokācijas noteikšanu.

    Reklāma

    Suņa atrašanās vietu varēs noteikt, izmantojot speciālo Garmin Alpha lietotni, kas pieejama gan Android, gan iOS platformās. Tiesa, lai izmantotu šo servisu un produktu, būs nepieciešams iegādāties ikgadējo abonementu 59.99 EUR vērtībā, neskaitot pašu Alpha LTE izsekotāju. Lietonē būs iespējams redzēt suņa nostaigāto maršrutu, kā arī atzīmēt dažādas norādes un ieraudzīt taisnāko ceļu, lai nokļūtu līdz dzīvniekam.

    Alpha LTE ar vienu uzlādi spēs darboties 18 stundas, bet atslēdzot LTE pat līdz 75 stundām. Tāpat izsekotājs aprīkots ar LED gaismām, lai suni būtu vieglāk atrast tumsā. Alpha LTE svars ir aptuveni 51 grams, un to būs iespējams uzlādet caur USB-C pieslēgvietu. Tā cena ir “nieka” 299.99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kris
    29.11.2023 17:28

    Njā. Nākotnē viss būs uz abonēšanu vērsts.

    Krotow
    16.12.2023 20:35
    Reply to  Kris

    Cerams ka nē.

    Jānis
    16.12.2023 09:13

    Vai ir zināms, kad Garmin plāno paplašināt LTE darbības valstu sarakstu, un vai tuvākajā nākotnē sarakstā būs arī Latvija?
    No interneta plašumiem atrodu, ka pagaidām darbojas sekojošās valstīs:
    “The LTE coverage area includes France, Italy, Spain, Germany, Sweden, Finland, Norway, and Denmark”.

    Reklāma