Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify grupu sesijās muzikālo ballīti tagad var kontrolēt visi dalībnieki

    Jaunākie raksti

    Uzskatot, ka baudīt iecienītāko mūziku kopā ar draugiem ir vienkārši viena lieliska izklaide, Spotify maijā palaida pirmo grupas sesijas (Group Session) beta versiju. Līdz šim brīdim jaunā funkcija tikusi pie jau vairākiem uzlabojumiem. Spotify grupu sesija paredz mūzikas kopīgošanas iespējas reāllaikā, ko var izbaudīt Spotify Premium lietotāju grupiņas no diviem līdz pieciem dalībniekiem, kuri tagad visi kā viens var kontrolēt ierakstu atskaņošanu.

    Spotify norāda, ka grupas dalībniekiem neatkarīgi no tā, cik tālu viņi atrodas viens no otra, iespējams vienlaicīgi savās ierīcēs klausīties vienu un to pašu saturu. Gan grupas izveidotājs, gan pārējie dalībnieki var jebkurā laikā apturēt vai atskaņot, izlaist vai atlasīt ierakstus, kā arī pievienot izvēles iespējas, izmantojot standarta vadības kontroli. Ja kāds no grupas veic augstāk minētās darbības, tad izmaiņas nekavējoties tiek atspoguļotas visās dalībnieku ierīcēs.

    Reklāma

    Grupas sesija ikvienam Spotify Premium lietotājam pieejama atskaņošanas ekrāna apakšējā kreisajā stūrī, izvēloties funkciju “Connect” un tālāk – “Start a group session”. Lai grupai pievienotu jaunus dalībniekus, droši vien visērtākais veids būs saiti ar ielūgumu vienkārši nosūtīt caur kādu no ziņapmaiņas lietotnēm vai sociālajiem medijiem. Pievienoties grupai var arī, izmantojot īpašo Spotify kodu, ko atsūtīs grupas izveidotājs.

    Tā kā šī grupas sesijas funkcija pagaidām pieejama kā beta versija, iespējams, ka laika gaitā lietotāji var sagaidīt vēl kādus jauninājumus, kas uzlabos šo muzikālo ballīti.

    AvotsSpotify
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis Kruška
    30.07.2020 15:58

    Forši, Juris klausīsies Rammstein un pēc brītiņa Ilzīte uzliek Normundu Rutuli :D

    Krotow
    30.07.2020 16:35
    Reply to  Jānis Kruška

    Un tad lēnās dejas vidū ārā aiz loga stāvošais Koļa ar smīnu sejā uzliek kādu jaunāko urlu bumcii hītu feņas dialektā :P

    Niks
    30.07.2020 18:39

    Besī spotify katru mēnesi velk naudu nost. Kāpēc nevar būt abonaments piemēram uz gadu?

    Reklāma