Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” Lielbritānijā sāk piedāvāt izglītojošus video kursus

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas gigants “Spotify” nolēmis iemēģināt roku nedaudz citā jomā un sācis piedāvāt dažādus tiešsaistes kursus, kuri atrodami lietotnē. Sākot no 25. marta lietotājiem Lielbritānijā pieejami vairāki simti tiešsaistes video kursu, kuros var apgūt dīdžeja, dziesmu rakstītāja, mūzikas ierakstītāja un daudzas citas prasmes.

    Lietotājiem ir piekļuve video kursiem Full HD kvalitātē, ko piedāvā vadošie izglītības pakalpojumu sniedzēji pasaulē, tostarp “BBC Maestro”, “PLAYvirtuoso”, “SkillShare” un “Thinkific”. Katrs no tiem specializējas citā jomā un tēmā, no kurām “Spotify” izveidojis četrus galvenos blokus: “mūzikas radīšana”, “kļūsti radošs”, “apgūsti uzņēmējdarbību”, “veselīgs dzīvesveids”. Neviens no kursiem nav ekskluzīvs “Spotify” un tie ir maksas – sākot no 20 līdz 80 mārciņām jeb no 23 līdz 93 eiro. Atzīmēts, ka vismaz pirmās divas nodarbības katrā kursā lietotājs varēs izmēģināt bez maksas.

    Reklāma

    “Spotify” norāda, ka šobrīd vērojama liela lietotāju iesaiste ar izglītošanos saistītā saturā, izmantojot, piemēram, raidierakstus un audiogrāmatas. Uzņēmums skaidro, ka jaunā tiešsaistes kursu iespēja izstrādāta kā paplašinājums, ļaujot lietotājiem dažādos veidos izpētīt savas intereses.

    Jaunā video kursu funkcija šobrīd tiek testēta tikai Lielbritānijā un pieejama gan maksas, gan bezmaksas lietotājiem. Pagaidām nav skaidrs, vai un kad “Spotify” šo iespēju piedāvās arī citās valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma