Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify piedāvā maza izmēra atskaņotāja versiju Windows un Mac datoriem

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas platforma Spotify pagājušajā nedēļā izziņojusi noderīgas vizuālās izmaiņas datoru lietotājiem. Proti, tagad būs pieejama ērti pārvaldāma maza izmēra atskaņotāja versija.

    Jauno mūzikas atskaņotāja izskatu Spotify angliski dēvē par Miniplayer, kas arī izskaidro tā būtību. Man kaut kā prātā nāk atsauce no Windows Media Player un Winamp ziedu laikiem, kad šīs programmas piedāvāja līdzīgus risinājumus. Spotify mazie izmēri būs pieejami trīs veidos: kvadrātveida, taisnstūrveida, kā arī pavisam šaura pārvaldības josla.

    Reklāma

    Šo mazo skatu mērķis ir nodrošināt pamata funkcionalitāti, proti, pārslēgt dziesmas, regulēt skaļumu, kā arī mainīt dziesmu atskaņošanas režīmu. Tāpat liels ieguvums ir, ka šos izkārtojumus ir iespējams uzlikt pa virsu citām programmām, sniedzot iespēju ērtāk pārvaldīt mūziku, nepārslēdzoties starp logiem.

    Jaunie skati darbosies gan mūzikas, gan podkāstu straumēšanai. Papildu tam, ja podkāstiem ir pieejams video formāts, arī pats video būs pieejams šajā mazajā izkārtojumā. Uzklikšķinot uz dziesmas vai izpildītāja nosaukuma, tiks atvērta Spotify pilnā versija.

    Lai palaistu jauno Miniplayer režīmu, Spotify labajā apakšējā stūrī jāmeklē ikona, kas atrodas blakus pilnekrāna rezīmam un atgādina it kā divus ekrānus, ar ko parasti palaiž picture-in-picture režīmu. Jaunās vizuālās iespējas ir pieejamas gan Windows, gan Mac ekosistēmas lietotājiem.

    Avots: GSMArena
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    25.03.2024 13:19

    Kāpēc jāliek pleijeris virs citiem logiem? Noliek uz atsevišķa ārējā ekrāna un nevajag izdomāt velosipēdu.

    Reklāma