Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” tagad sāk rādīt arī mūzikas videoklipus

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas milzis “Spotify” paziņojis, ka lietotnē esošajiem skaņdarbiem pievieno mūzikas videoklipus. Jaunā iespēja pagaidām pieejama tikai beta versijā 11 tirgos: Brazīlijā, Kolumbijā, Vācijā, Indonēzijā, Itālijā, Kenijā, Nīderlandē, Polijā, Filipīnās, Zviedrijā un Lielbritānijā.

    “Spotify” skaidro, ka augstāk minētās teritorijas atlasījis pēc vairākiem kritērijiem, tostarp tirgus lielums, vietējā satura atbalsta pieejamība. Uzņēmums norāda, ka laika gaitā palielinās to valstu skaitu, kur atbalstīti mūzikas videoklipi. Tiesa, lai iegūtu piekļuvi šai iespējai, lietotājam jābūt arī “Premium” abonentam.

    Reklāma

    Tā vietā, lai tieši meklētu mūzikas videoklipus vai pārlūkotu tos atsevišķā lietotnes sadaļā, tos turpmāk varēs redzēt, aizejot uz “Now Playing” sadaļu. Klausoties dziesmu, kurai ir mūzikas videoklips, lietotājs varēs izvēlēties opciju “Switch to Video”, lai pārslēgtos uz video. Ja būs vēlme izslēgt šo režīmu, jāizvēlas opcija “Switch to Audio”, lai pārslēgtos atpakaļ uz audio režīmu.

    “Spotify” norāda, ka šī funkcija ir pieejama arī televizoros, kur tai arī varētu būt labs pielietojums. Jāatgādina, ka “Spotify” jau izlaidis lietotnes “Apple TV”, “Android TV”, “Fire TV” ierīcēm, spēļu konsolēm un vairākiem viedo televizoru modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis
    15.03.2024 09:27

    Es daudz vairāk priecātos un izbaudītu klasiska spektra analizatora vizualizācijas ieviešanu…

    Reklāma