Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” sāk piedāvāt jaunu abonementa plānu, kas sniegs piekļuvi tikai audiogrāmatām

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas gigants “Spotify” jau kādu laiku piedāvā klausīties audiogrāmatas, taču atsevišķa abonementa plāna tām līdz šim nebija. Nu tas mainīsies, jo uzņēmums tagad sāk piedāvāt īpaši audiogrāmatām domātu plānu par 9,99 USD mēnesī. Par šo cenu lietotājiem mēnesī tiks nodrošināts 15 stundu ilgs audiogrāmatu klausīšanās laiks, kas ir vidēji divas grāmatas.

    “Spotify” norāda, ka lietotājiem būs piekļuve vairāk nekā 200 000 lielai audiogrāmatu bibliotēkai, piedāvājot saturu par visdažādākajām tēmām, lai ikviens varētu atrast sev saistošāko klausāmo gabalu. Jaunais piedāvājums pagaidām pieejams lietotājiem ASV, taču pakāpeniski nonāks arī citos pasaules reģionos.

    Reklāma

    Tiesa, mazliet izbrīna šis “Spotify” piedāvājums, konkrētāk, tā cena. Uzņēmums par teju tādu pašu cenu – 11 USD – piedāvā “Premium” abonementa līmeni, kurā jau ir iekļauta iespēja 15 stundas mēnesī klausīties gan audiogrāmatas, gan arī mūziku, raidierakstus, turklāt, bez reklāmām. Vienlaikus “Spotify” uzsver, ka kopš sāka piedāvāt audiogrāmatas, interese no bezmaksas lietotāju puses par tām ir pieaugusi par 45%.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma