Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon Music” seko “Spotify” piemēram un arī piedāvās MI mūzikas atskaņošanas sarakstus

    Jaunākie raksti

    Aprīļa sākumā mūzikas straumēšanas milzis “Spotify” iepazīstināja ar jaunu funkciju “AI Playlist”, kas, izmantojot teksta uzvednes, ļauj lietotājiem ar mākslīgā intelekta (MI) palīdzību ģenerēt personalizētus dziesmu sarakstus. Nespējot izdomāt neko radošāku, “Amazon” serviss “Amazon Music” iepazīstinājis ar līdzīgu funkciju – “Maestro”, – kas ļaus izveidot uz MI balstītus atskaņošanas sarakstus.

    “Maestro” dos iespēju lietotājiem, izmantojot teksta uzvednes vai tikai emocijikonas, ar MI izveidot savus unikālos atskaņošanas sarakstus. Pēc tam MI “dažu sekunžu laikā” piedāvās atlasītu dziesmu izlasi, ko lietotājs pēc tam varēs saglabāt un kopīgot kā jaunu atskaņošanas sarakstu.

    Reklāma

    Pagaidām jaunā funkcija atrodas beta versijas izstrādes stadijā un pieejama nelielam skaitam “Amazon Music” abonentu ASV. “Maestro” būs pieejama vienīgi, izmantojot lietotni “Amazon Music”. Lietotāji, kuriem ir piekļuve beta versijai, var redzēt “Maestro” savā sākuma ekrānā vai, pieskaroties + zīmei, lai izveidotu jaunu atskaņošanas sarakstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma