Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” drīzumā ļaus veidot dziesmu remiksus

    Jaunākie raksti

    Šķiet, ka mūzikas straumēšanas serviss “Spotify” pēdējā laikā koncentrējas uz unikālas lietotāju pieredzes sniegšanu, izmantojot gan jaunākās tehnoloģijas, gan iedvesmojoties no konkurentiem. Uzņēmums nesen informēja, ka lietotāji ar mākslīgo intelektu varēs izveidot personalizētus dziesmu sarakstus. Tagad “Spotify” paziņojis, ka izstrādā remiksa funkciju, kas lietotājiem ļaus “paātrināt, jaukt un citādi rediģēt” iecienītāko izpildītāju dziesmas.

    Ar šiem jaunumiem plašāk dalījies medijs “The Wall Street Journal”, kas ziņo, ka viens no jauno rīku izmantošanas gadījumiem ir kontrolēt, cik ātri vai lēni tiek atskaņots skaņu celiņš. Lietotāji savas iecienītākās dziesmas varēs dažādi miksēt, tādējādi izveidojot unikālus remiksus, kurus varēs saglabāt un klausīties atkārtoti. Tāpat lietotāji ar saviem izveidotajiem remiksiem varēs dalīties ar citiem “Spotify” lietotājiem, bet nedrīkstēs tos kopīgot trešo pušu platformās vai sociālajos tīklos.

    Reklāma

    Atzīmēts, ka jaunā remiksa funkcija būs pieejama maksas lietotājiem, un šo rediģēšanas rīku klāsts būs atkarīgs no abonementa plāna. Saskaņā ar pašreiz pieejamo informāciju “Premium” lietotājiem būs piekļuve rīkam, kas ļaus pielāgot dziesmas ātrumu. Savukārt baumotā “Supremium” līmeņa lietotāji saņems “uzlabotas dziesmu modifikācijas funkcijas”.

    Jāpiezīmē, ka līdzīgu dziesmu remiksu funkciju jau piedāvā “TikTok“, un tā ir kļuvusi populāra tieši pusaudžu un jauniešu vidū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    15.04.2024 10:01

    Viņi tak neliksies mierā, kamēr nepiebeigs to servisu pilnībā….

    Krotow
    15.04.2024 14:55
    Reply to  Biteme

    Ar tikai mūzikas strīmošanu nav tik lielas peļņas no kā CEO ferari nopirkt. Tas, ka šādi sajājot servisu, viņi pazaudēs klientus, bosus nerausta, jo sk. augstāk.

    Reklāma