Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauna profesija 2 mēnešu laikā bez priekšzināšanām!

    Jaunākie raksti

    Programmatūras nodrošinājuma testētāju apmācības centrs „QA Academy” mērķtiecīgi iekaro Latvijas tirgu. Kursu „Programmatūras testēšanas pamati” šobrīd absolvējušas jau divas studentu grupas.

    Absolventi uzskata, ka kurss izstrādāts prasmīgi, līdzsvarojot teorētisko un praktisko zināšanu apguves apjomu.

    Reklāma

    Kas ir PN testētāji, un kāpēc šī profesija kļuvusi tik aktuāla?

    Testētāji palīdz programmētājiem atklāt nepilnības, padarīt programmas uzticamākas, ērtākas un drošākas lietošanā. Profesijas aktualitāti veido mūsdienu tirgus nepieciešamība pēc īpaši kvalitatīviem produktiem. Tikai viens tirgū nonācis kļūdains produkts var nodarīt nopietnu postu tā ražotāja reputācijai, radot vērtīgas informācijas zudumus un ielaušanās draudus.

    IT jomā pārsvarā tiek izmantota automātiskā programmu testēšana, to māca dažādi mācību kursi Rīgā.

    „QA Academy” saviem studentiem piedāvā apgūt arī manuālo testēšanas metodi, kuras lietošanas iemaņas nozares darba devēju vidū tiek uzskatīts par ievērojamu priekšrocību.

    Programmatūru nodrošinājuma testētāja profesija būs saistoša pedantiskiem cilvēkiem, perfekcionistiem. Šīs profesijas apguvi pieejamāku padara fakts, ka nav nepieciešama nekādas iepriekšēja pieredze programmēšanā vai arī specifiskas tehniskas zināšanas.

    Absolvējot „QA Academy” kursus, divu mēnešu laikā iespējams kļūt par pieprasītu speciālistu pat tad, ja jūsu iepriekšējā profesija nav bijusi saistīta ar IT jomu. Apmācību laikā studenti iemācīsies atrast defektus programmatūru nodrošinājumā, aprakstīt to struktūru kā arī veidot testēšanas dokumentāciju. Pēc kursa absolvēšanas studenti uzreiz būs gatavi iekļauties darba tirgū, jo būs saņēmuši lielu apjomu praktisko iemaņu.

    „QA Academy” ir starptautisks izglītības centrs, kurš sagatavo programmatūras nodrošinājuma testētājus.

    Centru 2008.gadā Minskā (Baltkrievijas Republikā) izveidoja uzņēmums „A1QA”, kas ir Centrālās un Austrumu Eiropas lielākais spēlētājs programmatūras nodrošinājuma kvalitātes kontroles jomā.

    Latvijas tirgū „QA Academy” ienāca 2017.gadā, ieinteresējot daudz jaunu, mērķtiecīgu cilvēku, kuri vēlējās iegūt noderīgas zināšanas. Uzņēmums ir izveidojis sadarbību ar Latvijas Universitāti un Rīgas Tehnisko universitāti. Piedāvātā apmācību programma ir īpaši piemērota šo izglītības iestāžu studentiem, jo aptver divus brīvās izvēles moduļus.

    Akadēmijas pasniedzēju darba pieredze testēšanas jomā ir vismaz pieci gadi.

    Absolvējot kursu students tiek eksaminēts un iegūst sertifikātu.

    Kurss „Programmatūras nodrošinājuma testēšanas pamati” ir lieliska iespēja iesoļot IT industrijas profesionāļu komandā!

    Sīkāka informācija par kursu, kā arī programmas apraksts pieejams mājaslapā: https://qa-academy.lv/.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    01.06.2017 13:03

    divos mēnešos neizaug pat manuālās pulpācijas speciālists

    tā, džūniora palīgs

    Olafsss
    01.06.2017 15:35

    Kāds ir nozares speciālistu viedoklis par šo kursu? 160 EUR + 80h = 2 sertifikāti
    Pašam ir zināma interesanta pieredze par kursiem datorzinātņu nozarē. Bijušais kursa biedrs neaizstāvēja BA, veica četru mēnešu praksi uzņēmumā (tulkošanas aģentūra), kas pēc tam viņam apmaksāja IT sistēmu administratora kursus, tagad viņš ir aģentūras IT “speciālists” (kā tulkotājs viņš nebija derīgs), kursos iegūtās zināšanas esot bijušas tiešām kvalitatīvas.

    **
    01.06.2017 21:28
    Reply to  Olafsss

    Pimkārt neņems cilvēku bez pieredzes ,ja būtu vel kāda prakse klāt , tad tas uzņēmums pieņemtu darbā būtu iespēja nākotnē darbu… .
    Otkārt nedomāju ,ka divu mēneša laika var apgūt testēšanu, diezgan sarežgīti un nevar ļoti ātri pāriet pāri un ir jāsaprot ,kā strāda programma ,citādi ir tas ir bezjēdzīgi..

    Kristaps Skutelis
    01.06.2017 21:36
    Reply to  **

    Ja praktikantus uzņēmumi ņem bez pieredzes (un tie jau maksā), tad būs vieta arī šādiem pamatus aptuveni zinošiem manuālajiem testētājiem. Pēc tam jau reālā darbā izmācīs par ko vajag. Protams, nevajag domāt, ka zaļi gurķi bez pieredzes pelnīs uzreiz lielo kāpostu.

    Reklāma