Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī šovasar Ventspilī bez maksas varēs apgūt programmatūras testēšanas pamatus

    Jaunākie raksti

    Jau vairākus gadus IT apmācību organizācija “TDL School” kopā ar IT profesionāļiem no uzņēmuma “TestDevLab” bez maksas rīko intensīvas “TestDevLab Summer School” tehnoloģiju apmācības. To gaitā ikviens interesents var apgūt programmatūras testēšanas pamatus un tas var kalpot par labu atspēriena punktu veiksmīgas IT karjeras aizsākšanai.

    Šovasar šīs apmācības angļu valodā klātienē darba dienās no 14. līdz 23. augustam tiks organizētas arī Ventspilī un tās notiks uzņēmuma “TestDevLab” birojā (Pils iela 45).  Šobrīd ir atvērta pieteikšanās apmācībām un tām aicinām pieteikties ikvienu, kam ir IT pamatzināšanas, vēlme mācīties un kļūt par veiksmīgu IT profesionāli.

    Reklāma

    Šajās apmācībās dalībnieki apgūs teorētiskās un praktiskās zināšanas trīs moduļos:

    • Ievads programmatūras testēšanā
    • Java programmēšana
    • Tīmekļa vietņu testēšanas automatizācija ar Java un Selenium

    Apmācības vadīs pieredzējuši speciālisti un tajās kursa dalībnieki tiks iepazīstināti ar modernām programmatūras izstrādes un testēšanas tehnoloģijām. Pēc apmācību veiksmīgas pabeigšanas kursa dalībnieki būs ieguvuši ne tikai sertifikātu, bet arī stabilu zināšanu pamatu un varēs pildīt reālus testēšanas uzdevumus. Tā kā šīs apmācības notiks klātienē, tas dos iespēju visas neskaidrības uzreiz izrunāt ar pieredzējušiem inženieriem.

    Mācību laikā kursa dalībnieki varēs demonstrēt iegūtās zināšanas, veicot paniedzēju uzdotos uzdevumus. Kursa absolventi saņems sertifikātu un labākajiem būs iespēja iegūt apmaksātas prakses vietas uzņēmumā “TestDevLab”, lai turpinātu pilnveidot savas IT zināšanas reālos starptautiskos projektos. Tas ir īpaši nozīmīgi šobrīd, kad vairums  IT uzņēmumu neraujas savas komandas papildināt ar praktikantiem bez reālas darba pieredzes. Šī ir lieliska iespēja kā uzsākt karjeru programmatūras testēšanas jomā!

    Uzzini vairāk par apmācībām, kā arī reģistrējies tām šajā tīmekļa vietnē: https://ej.uz/testdevlab-summer-school-2023-ventspils 

    “TDL School” darbojas jau kopš 2021. gada un piedāvā gan klātienes, gan tiešsaistes apmācības cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt veiksmīgu IT karjeru un un kļūt par programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem vai vēlas papildināt savas zināšanas minētajās jomās. Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni www.tdlschool.com un iepazīties ar aktuālo kursu kalendāru, kā arī pieteikties apmācībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma