Web Analytics
More
    Reklāma

    Īsā un ikvienam saprotamā seminārā skaidros kiberdrošības pamatus

    Jaunākie raksti

    Laikos, kad teju katru mūsu dzīves aspektu ietekmē tehnoloģijas, arvien svarīgāk ir būt informētiem arī par riskiem, ko sev līdzi nes modernās tehnoloģijas. Krāpnieki nesnauž un izmanto dažādas pieejas un tehnoloģijas, lai izkrāptu mūsu datus vai naudu. Tieši tāpēc IT apmācību organizācija “TDL School” ir izveidojusi īsu un ikvienam saprotamu semināru, kurā tiek skaidroti kiberdrošības pamati.

    Šajā tiešsaistes seminārā var pieteikties ikviens interesents, kas vēlas uzlabot savas zināšanas par dažādiem kiberdrošības riskiem, kas var uzglūnēt gan darbā, gan mājās. Seminārs latviešu valodā norisināsies 18. un 19. jūlija pēcpusdienā un to vadīs kiberdrošības profesionālis no IT uzņēmuma “TestDevLab”.

    Reklāma

    Šī semināra gaitā tā dalībnieki uzzinās par to, kas ir kiberdrošība un kādi ir kiberuzbrukumu avoti un organizētāji. Seminārā tiks skaidroti droši interneta lietošanas pamati – paroļu un slepeno frāžu izveide, daudzfaktoru autentifikācija un antivīrusa programmatūras darbības galvenie aspekti. Īpaša uzmanība tiks pievērsta drošai e-pasta un sociālo tīklu izmantošanai, kā arī drošai interneta un darba resursu lietošanai no publiskām vietām. Semināra dalībnieki iegūs zināšanas, kas tiem ļaus drošāk izmantot tehnoloģijas gan mājās, gan darbā.

    Maksa par šo semināru ir 75 eiro un tam var pieteikties līdz 15. jūlijam: https://ej.uz/kiberdrosibas-seminars

    “Savā ikdienas darbā redzam, ka pieaug interese par kiberdrošības jomu. Tā ir svarīga ne tikai uzņēmumiem, bet arī ikvienam ierindas tehnoloģiju lietotājam. Turklāt koberdrošības jomā ir būtiski regulāri atjaunot zināšanas, ņemot vērē tehnoloģiju straujo progresu un pieaugošos krāpnieku uzbrukumus digitālajā vidē. Tieši tāpēc mēs radījām šo semināru, kas saprotamā valodā skaidro kiberdrošības pamatus un palīdzēs cilvēkiem drošāk izmantot tehnoloģijas gan mājās, gan darbā”, komentē “TDL School” vadītāja Raita Rollande.

    “TDL School” darbojas jau kopš 2021. gada un piedāvā gan klātienes, gan tiešsaistes apmācības cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt veiksmīgu IT karjeru un un kļūt par programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem vai vēlas papildināt savas zināšanas minētajās jomās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    27.06.2023 21:37

    Būs pieejams video ieraksts? Labprāt, parādītu visiem izglītības iestādes darbiniekiem un studentiem. Varētu būt vērtīgi visiem. Ielieciet kādas dažas reklāmas un ļaujiet lejupielādēt visiem bez maksas.

    Kursors.lv
    27.06.2023 21:42
    Reply to  Edgars

    Tā kā tas ir maksas kurss, tad publisks video ieraksts nebūs pieejams, bet es kolēģei par šādu variantu ieminēšos – varbūt kaut kad arī šādi realizēsim šīs apmācības.

    bobis
    28.06.2023 11:00

    Viss labi kamer seminaros nesak pardot brinum lidzeklus ar dziedinosam spejam vai sludinat cik dievs ir labs.

    Kursors.lv
    28.06.2023 11:10
    Reply to  bobis

    Šis nav tas gadījums. TDL School tirgo apmācības nevis kaut kādus kiberdrošības brīnumlīdzekļus.

    Tas pats Jānis
    28.06.2023 16:15

    Sālīti par informāciju, kas Youtube ir bez maksas simtos video apzelēta. Bet nu šeit ir Latvija.

    Kursors.lv
    28.06.2023 16:16

    Ja tu šo informāciju spēj atrast un saprast Youtube vai citos avotos, tad tev šo konkrēto kursu nevajag. Tik vienkārši.

    Reklāma