Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Knox drošības platforma tiks iestrādāta arī televizoros

    Jaunākie raksti

    Par Samsung Knox drošības risinājumu mēs galvenokārt esam dzirdējuši uzņēmuma mobilo ierīču kontekstā. Tā galvenais mērķis ir piedāvāt rīkus uzņēmumiem un individuālajiem lietotājiem, lai tie varētu droši pārvaldīt un izmantot ierīces. Šādi rīki ir, piemēram, drošā mape, kur lietotāji var uzglabāt privātus datus vai ierīču pārvaldības rīki, kas aktuāli uzņēmumiem. Samsung Knox tika izlaists 2013. gada pavasarī un pa šiem gadiem ir ieņēmis nozīmīgu lomu Samsung piedāvājumā un nereti tiek uzsvērts arī jaunāko produktu mārketinga kampaņās.

    Šonedēļ Samsung ir paziņojis, ka Samsung Knox drošības risinājums ir iestrādāts jaunākajos 2024. gada televizoru QN900D un QN800D modeļos.

    Reklāma

    Samsung norāda, ka televizoros drošība tiks uzlabota reālā laika režīmā monitorējot televizoros izmantotās Tizen operētājsistēmas uzlaušanas un izmaiņu riskus. Tāpat Samsung Knox pārbaudīs, kādas tīmekļa vietnes lietotāji apmeklēs savos televizoros un bloķēs saturu, kas var izkrāpt lietotāju datus. Lietotāju datus jaunajos televizoros sargās īpašs drošības funkcijām paredzēts procesors un drošs savienojums izmantojot Samsung Knox Vault funkciju.

    Laikos, kad televizoru skatīšanās un tīmekļa pārlūkošanas dati tiek tirgoti pa labi un pa kreisi, varam pozitīvi vērtēt šādu Samsung soli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma