Web Analytics
More
    Reklāma

    Aicina pieteikties populārākajām Riga TechGirls bezmaksas mācībām – “Iepazīsti Tehnoloģijas”

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ sākas pieteikšanās Riga TechGirls gadskārtējām bezmaksas apmācībām latviešu valodā – “Iepazīsti tehnoloģijas”. Ikviens interesents tām var pieteikties līdz šī gada 15. aprīlim Riga TechGirls mājaslapā.

    Arī šogad “Iepazīsti tehnoloģijas” apmācību programma, pateicoties partneru atbalstam, būs pieejama ikvienam un bez maksas – gan sievietēm, gan vīriešiem, gan jauniešiem, gan senioriem. Lai padarītu apmācības vēl iekļaujošākas, tajās būs nodrošināts arī surdo tulkojums. “Iepazīsti tehnoloģijas” notiek latviešu valodā, attālinātā formātā, tādējādi nodrošinot ikvienam iespēju piedalīties programmā no jebkuras vietas Latvijā vai citās valstīs un skatīties apmācību ierakstus sev vēlamajā laikā un vietā.

    Reklāma

    “Iepazīsti Tehnoloģijas” apmācības būs piemērotas cilvēkiem, kuriem interesē:

    • paplašināt redzesloku un iegūt jaunas zināšanas sev ērtā laikā un vietā;
    • iepazīties ar dažādiem informāciju tehnoloģiju (IT) virzieniem;
    • izprast, kādas iespējas rada tehnoloģijas un kā zināšanas par tām var noderēt jebkurā citā nozarē;
    • uzzināt, kā rīkoties, ja rodas interese un vēlme pārkvalificēties darbam IT nozarē;
    • dzirdēt dažādus IT jomā strādājošus speciālistus, kuri ne vien dalās ar zināšanām, bet arī sniedz programmas dalībniekiem nepieciešamo atbalstu un motivāciju.

    Programma norisināsies no 16.aprīļa līdz 13.jūnijam. Apmācību procesā tiks organizēti arī klātienes pasākumi dalībniekiem un noslēgumā tiks izsniegti sertifikāti tiem programmas dalībniekiem, kuri veiksmīgi apguvuši programmas saturu un izpildījuši visus nosacījumus. Kā norāda dalībnieces, kuras iepriekš mācījušās šajā programmā, Riga TechGirls “Iepazīsti Tehnoloģijas” sertifikātu novērtē arī darba devēji.

    “Iepazīsti Tehnoloģijas” ir viena no gada gaidītākajām un populārākajām Riga TechGirls mācību programmām, kas tiek organizētas jau piekto gadu. Kopš pirmajām mācībām tās ir aguvuši jau teju 20 tūkstoši dalībnieku. Tajā piedalās dažādu dzimuma un vecuma pārstāvji. Jaunākie “Iepazīsti tehnoloģijas” dalībnieki bija 15 gadus veci. Tāpat mācību dalībnieku vidū ir bijuši arī seniori, kuri sasnieguši 75 gadu vecumu.

    “Jau 20 tūkstoši cilvēku ir iesaistījušies šajā programmā – tas ir milzīgs daudzums, kam  iedodam iespēju ielūkoties IT pasaulē. Tas nenozīmē, ka katrs pēc šīm apmācībām kļūs par programmētāju. Tas ir arī viens no šo apmācību mērķiem – iepazīt, ka tehnoloģiju jomā ir daudz un dažādas jomas un speciālisti, ne tikai programmētāji. Aicinām pieteikties ikvienu, kuram ir interese iepazīt šo nozari,” norāda “Iepazīsti Tehnoloģijas” projekta vadītāja Dana Karuzina.

    Lai pieteiktos dalībai programmā, jādodas uz www.iepazistitehnologijas.lv un jāaizpilda pieteikuma anketa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma