Web Analytics
More
    Reklāma

    “TDL School” izziņo 36 jaunus tehnoloģiju kursus iesācējiem un IT profesionāļiem

    Jaunākie raksti

    IT apmācību organizācija “TDL School” ir izziņojusi kursu plānu turpmākajam pusgadam. Kopumā šajā periodā tiks piedāvāti 36 dažādas sarežģītības līmeņa apmācību kursi par programmatūras testēšanu un populārām programmēšanas valodām, kā Java, JavaScript, Python un Swift. Tādējādi sev noderīgas apmācības varēs piemeklēt ikviens interesents – gan tie, kas vēlas iepazīties ar IT jomu, gan šajā jomā jau strādājoši profesionāļi, kas vēlas paaugstināt savu kvalifikāciju. Visas šīs apmācības tiek aizvadītas attālinātā formā tiešsaistē un pieredzējušie TestDevLab inženieri tās vada angļu valodā. Pēc apmācību pabeigšanas tiek izsniegts sertifikāts.

    Ar apmācību kalendāru var iepazīties “TDL School” tīmekļa vietnē: https://tdlschool.com/calendar 

    Reklāma

    Programmatūras izstrādes, testēšanas un citas apmācības tiek piedāvātas ar vairākiem apmaksas veidiem un tas tiek uzskatāmi norādīts katram kursam.

    • Maksas kursi ar naudas atgriešanas iespēju – Ja mācības tiek pabeigtas ar gala vērtējumu virs 8 ballēm un kursa dalībnieks apstiprina kursa “TDL School” partnerorganizācijas izteikto prakses vai darba piedāvājumu, tad mācību maksa tiek atmaksāta kopā ar pirmo algas maksājumu.
    • Sponsorētie kursi – Šie kursi ir pieejamas bez maksas. Tos apmaksā partnerorganizācija. Tā kā šie kursi ir ļoti pieprasīti un vietu skaits ir ierobežots, tad tiek veikta dalībnieku atlase.
    • Maksas kursi – Dalībnieki maksā par dalību kursos. Kursu cenas variē no 100 – 150 eiro. Samaksā un piedalies!

    Jauno mācību sezonu komentē “TDL School” vadītāja Raita Rollande, “Šoruden aizvadīsim jau sesto apmācību sezonu un esmu gandarīta, ka līdz šim “TDL School” veidotās apmācības ir absolvējuši jau teju 700 dalībnieki no Latvijas un ārzemēm. Mēs aktīvi sekojam industrijas aktualitātēm un ieklausāmies arī absolventu atsauksmēs, lai varētu uzlabot mūsu veidoto kursu kvalitāti. Mūsu kursi būs noderīgi gan jau esošiem IT profesionāļiem, kas vēlas ātri apgūt kādu jauno tehnoloģiju, gan tiem, kas tikai tagad ir izlēmuši uzsākt savas IT karjeras veidošanu.”

    “TDL School” darbojas jau kopš 2021. gada un piedāvā gan klātienes, gan tiešsaistes apmācības cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt veiksmīgu IT karjeru un un kļūt par programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem vai vēlas papildināt savas zināšanas minētajās jomās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma