Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” bez maksas sāk piedāvāt mākslīgā intelekta kursus

    Jaunākie raksti

    Mākslīgā intelekta (MI) attīstība uzņem arvien straujākus apgriezienus. Šī tehnoloģija parādās vienā jomā pēc nākamās, tāpēc svarīgi, lai arī “parastajam cilvēkam” būtu kāds priekšstats, kas tas tāds ir un ko piedāvā. Tieši tāpēc e-komercijas gigants “Amazon” nolēmis sniegt bezmaksas ģeneratīvā MI kursus ar mērķi veicināt “kritiskās prasmes” pieaugušajiem un jauniešiem šajā jomā.

    Jaunie kursi “AI Ready” ir uz “Amazon Web Services” balstītās MI prasmju apmācību programmas papildinājums. Tajā iekļauti astoņi bezmaksas kursi, kas aptver ne tikai pamata lietas par MI, bet arī mākslīgā intelekta projektu vadību un attīstību. “Amazon” cer, ka līdz 2025. gadam ap diviem miljoniem interesentu būs iesākuši vai pabeiguši šos kursus.

    Reklāma

    Runājot par kursu saturu, uzņēmums atklāj, ka tie zināmā mērā vērsti arī uz “Amazon” paša MI produktu reklamēšanu. Kompānija uzsver, ka apmācības nebūs ar tehnisku ievirzi, bet koncentrēsies uz tādām tēmām kā ģeneratīvā MI pamati, projektu plānošana saistībā ar MI, kā izmantot “Amazon CodeWhisperer AI” koda ģeneratoru utml. Tāpat apmācību dalībnieki tiks iepazīstināti ar mašīnmācīšanos, lielajiem valodu modeļiem, MI lietotņu veidotāju “Bedrock” un daudz ko citu aktuālu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma