Web Analytics
More
    Reklāma

    Vebināru ciklā “Mini Spotlight”: “TestDevLab” un “Printful” biznesa pieredzes stāsti ASV tirgū

    Jaunākie raksti

    Pirmdien, 21. augustā plkst. 19.00 notiks jau otrais vebinārs ciklā “Mini Spotlight”, kurā tiks diskutēts par biznesa iespējām Latvijā un eksporta potenciālu, kā arī iepazīstināts ar Latvijas uzņēmumu veiksmes stāstiem Amerikas tirgū, veicinot Latvijas starptautisko atpazīstamību un ekonomisko sadarbību ar ASV.

    Otro vebināru svinīgi atklās ASV vēstnieks Latvijā Kristofers Robinsons un ieskicēs Latvijas un ASV ekonomisko attiecību būtiskākās iezīmes. Pasākuma turpinājumā “Mini Spotlight” klausītājiem būs iespēja arī uzzināt vairāk par Latvijas starptautisko pozicionējumu Mission Latvia, ko prezentēs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Kaspars Rožkalns. Tas ir stāsts par mūsu cilvēkiem ar misijas apziņu –  talantīgiem, radošiem un gataviem rast risinājumu vissarežģītākajās situācijās. Būtiska loma šajā stāstā ir ārvalstīs dzīvojošajiem latviešiem, kurus aicinām pievienoties Mission Latvia vēstnešu kopienai.

    Reklāma

    Šoreiz Latvijas eksporta izcilniekus prezentēs programmatūras testēšanas uzņēmums “TestDevLab” līdzīpašnieks un vadītājs Ervins Grīnfelds un mārketinga vadītājs uzņēmumā ”Printful” – Raitis Puriņš. Diskusijas laikā dalībnieki dalīsies ar pieredzes stāstiem par uzņēmumu gaitām ASV tirgū, to sākumu, kā arī eksporta veicināšanas laikā gūtajām atziņām. Vebināra noslēgumā dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus arī tiešsaistē un pārrunāt sadarbības iespējas.

    “Latvija sevi ir apliecinājusi kā jaunrades valsti, kurā top daudz jaunu ideju un uzņēmumi spēj piedāvāt inovatīvus risinājumus. Rēķinot pēc iedzīvotāju skaita, Līvāni ir pasaules līderis optiskās šķiedras ražošanā, mums ir strauji augoša bezpilota lidaparātu industrija, samērā plaši pielietojama 5G infrastruktūra un daudzi citi sasniegumi ar kuriem vēlamies uzrunāt potenciālos sadarbības partnerus ASV. “Mini Spotlight” sniedz iespēju regulāri uzturēt saikni ar ASV uzņēmējiem un veidot jaunu kontaktu tīklu nākotnes sadarbības projektiem,” uzsver LIAA direktors Kaspars Rožkalns.

    “Printful jau desmit gadus strādā globālos tirgos un tas tā ir bijis kopš uzņēmuma dibināšanas. Jau no pirmās dienas mārketings spēlē nozīmīgu lomu uzņēmuma izaugsmē, tāpēc mūsu komandā strādā galvenokārt Latvijas speciālisti, bet ar pasaules pieredzi. Vebinārā es pastāstīšu, kā mēs eksportējam zināšanas, smadzenes paturot Latvijā”, stāsta viens no lektoriem, Printful mārketinga vadītājs Raitis Puriņš.

    Otrais “Mini Spotlight” tiešraides vebinārs būs skatāms Zoom platformā, bet pēc tiešraides – speciāli izveidotā Youtube kontā. Piesakies “Mini Spotlight” vebināram šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma