Web Analytics
More
    Reklāma

    Printful vadības komandai pievienojas Pārsla Baško

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group uzņēmuma Printful Globālā personāla direktores (Chief People Officer) amatā apstiprināta Pārsla Baško. Viņa papildinās Prinful vadības komandu ar nozīmīgu pieredzi stratēģiskā personāla un pārmaiņu vadībā un efektīvā darba devēja tēla un uzņēmuma kultūras ieviešanā.

    “Printful panākumu pamatā ir mūsu komandas ekspertīze. Pārslas vīzija un pieredze ļaus mums veidot un attīstīt vēl spēcīgāku komandu ražotnēs un birojos visā pasaulē. Mūsu cilvēki un kultūra ir Printful lielākā vērtība, un esmu pārliecināts, ka Pārsla palīdzēs mums turpināt būvēt šo spēcīgo pamatu, lai veicinātu uzņēmuma izaugsmi un panākumus. Esam priecīgi sveikt viņu komandā,” komandas papildinājumu komentē Printful izpilddirektors Alekss Saltonstāls.

    Reklāma

    Pārsla Baško iepriekš strādājusi vadošos amatos Rimi Baltic Group, Aldaris (Carlsberg Group) un Schneider Electric, specializējoties personāla vadībā un attīstībā. Turklāt Baško ir līdzīpašniece un darbojusies kā izpilddirektore konsultāciju uzņēmumā ERDA, kā arī ir viena no līdzdibinātājām personāla atlases uzņēmumā Find Ada. Pārsla Baško ieguvusi bakalaura grādu tiesību zinātnēs Latvijas Universitātē un maģistra grādu biznesa vadībā Rīgas Ekonomikas augstskolā.

    “Vienmēr esmu ar interesei sekojusi līdzi Printful izaugsmes stāstam, tāpēc jo lielāks prieks ir pievienoties ambiciozajai komandai. Esmu pārliecināta, ka mana līdzšinējā pieredze uzņēmumu kultūras, personāla vadības procesu un pārmaiņu vadīšanā palīdzēs mums kopīgi sasniegt savus mērķus. Šis globālais izaicinājums pilnībā atbilst manai personīgajai misijai –- padarīt uzņēmumu par vēl labāku darba vietu daudziem cilvēkiem ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē,” komentē Pārsla Baško.

    Printful ir apdrukas un šūšanas ārpakalpojumu uzņēmums, kas automātiski saņem, izgatavo un piegādā pasūtījumus internetveikalu vārdā. Dizaina entuziasti, influenceri, jaunuzņēmumi un pat tādi pasaules mēroga zīmoli kā Spotify, Coca-Cola, MTV, Comedy Central un citi izmanto Printful pakalpojumus un var pircējiem visā pasaulē piedāvāt vairāk nekā 420 dažādu produktu. Printful ražotnēs un birojos visā pasaulē strādā vairāk nekā 1000 cilvēku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    10.05.2023 23:26

    Apsveicu!

    Reklāma