Web Analytics
More
    Reklāma

    Printful izpilddirektora amatā iecelts Alekss Saltonstāls

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group uzņēmuma Printful izpilddirektora amatā apstiprināts Alekss Saltonstāls (Alex Saltonstall), kurš līdz šim bijis publiskā uzņēmuma Wayfair partnerattiecību vadītājs. Saltonstālam ir ievērojama pieredze, vadot inovatīvus tehnoloģiju uzņēmumus un veidojot stratēģiskas sadarbības.

    “Visas komandas vārdā vēlos paust prieku, ka Printful pievienojies vēl viens augsti kvalificēts nozares profesionālis,” komentē Lauris Liberts, Printful līdzdibinātājs un valdes priekšsēdētājs. “Alekss ir izveidojis un veiksmīgi attīstījis vairākus biznesa virzienus uzņēmumā Wayfair, kas ir viens no lielākajiem e-komercijas mazumtirdzniecības uzņēmumiem pasaulē. Esmu pārliecināts, ka viņa pieredze un zināšanas būs vērtīgs pienesums, realizējot Printful biznesa stratēģiju un vadot komandu.”

    Reklāma

    Alekss Saltonstāls ir ieguvis bakalaura grādu psiholoģijā Hārvarda universitātē un biznesa administrācijas maģistra grādu (MBA) Hārvarda Biznesa skolā. Pēdējos piecus gadus Saltonstāls strādājis vadošajā ASV mēbeļu un mājokļa preču uzņēmumā Wayfair, kas kotējas Ņujorkas biržā. Pērn šis uzņēmums apgrozīja 13,7 miljardus ASV dolāru. Saltonstāls Wayfair vadīja komandu, kas veidoja industrijā labāko pieredzi patērētājiem, strādājot ar vairāk nekā desmit tūkstošiem piegādātāju, lai nodrošinātu plašu produktu pieejamību, kā arī ātru, uzticamu un izdevīgu pasūtījumu izpildi.

    “Printful inovatīvā vide un nākotnes potenciāls mudināja mani pievienoties šai augsta līmeņa profesionāļu komandai. Es uzskatu, ka Printful spēlēs nozīmīgu lomu e-komercijas un personalizācijas attīstībā un, būtiskākais, visas ražošanas nozares pārveidošanā. Ražošana pēc pieprasījuma ir šīs nozares nāktone, un es ceru palīdzēt arvien vairāk uzņēmumiem pāriet uz ilgstpējīgāku ražošanas modeli,” norāda Printful jaunais izpilddirektors Alekss Saltonstāls. Viņa galvenais uzdevums būs uzņēmuma izaugsmes stratēģijas īstenošana, lai ieviestu jaunus produktus un pakalpojumus, kā arī paplašinātu uzņēmuma koorporatīvo klientu segmentu.

    Alekss Saltonstāls jau ir uzsācis darbu Printful izpildirektora amatā un būs arī viens no uzņēmuma valdes locekļiem. Uzņēmuma pagaidu izpilddirektore Zane Levša turpinās darbu Printful globālās ražošanas vadītājas amatā, kā arī uzņēmuma valdē. Printful valdē ietilpst arī uzņēmuma līdzdibinātājs un valdes priekšsēdētājs Lauris Liberts, Bregal Sagemount pārstāvis Adams Fullers un neatkarīgie valdes locekļi Nils Melngailis un Ernsts Tenisens.

    Pērn Printful, Inc. ieņēmumi bija vairāk nekā 289 miljoni ASV dolāru, kas ir 39% pieaugums, salīdzinot ar 2020. gadu, kad uzņēmuma ieņēmumi bija 208 miljoni ASV dolāru. Tas ļāvis uzņēmumam pagājušajā gadā ieguldīt 32,4 miljonus ASV dolāru drukas iekārtās un tehnoloģijās, palielinot uzņēmuma kopējās investīcijas līdz 82,8 miljoniem ASV dolāru. Printful izpildījis jau vairāk nekā 54 miljonus pasūtījumu, un tā saražoto preču kopējā bruto vērtība sasniegusi vairāk nekā 1 miljardu ASV dolāru kopš uzņēmuma darbības sākuma 2013.gadā.

    Printful ir apdrukas un šūšanas ārpakalpojumu uzņēmums, kas automātiski saņem, izgatavo un piegādā pasūtījumus internetveikalu vārdā. Dizaina entuziasti, influenceri, jaunuzņēmumi un pat tādi pasaules mēroga zīmoli kā Coca-Cola, MTV, Comedy Central un citi izmanto Printful pakalpojumus un var pircējiem visā pasaulē piedāvāt vairāk nekā 420 dažādu produktu. Printful ražotnēs un birojos visā pasaulē strādā vairāk nekā 1600 cilvēku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    26.10.2022 23:02

    I am happy for him
    or sorry it happened

    Reklāma