Web Analytics
More
    Reklāma

    Printful iegādājas Snow Commerce, vadošo e-komercijas partneri pasaulē pazīstamiem zīmoliem

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group uzņēmums Printful iegādājies Snow Commerce – uzņēmumu, kas nodrošina ekomercijas risinājumus daudziem tādiem pasaulē pazīstamiem zīmoliem kā Paramount, Warner Bros. Discovery, NBCUniversal un citiem. Abi uzņēmumi apvienosies, koncentrējoties uz augstas kvalitātes starptautisku ražošanu un ātru pasūtījumu izpildi, tādējādi nostiprinot Printful pozīcijas ekomercijas nozarē.

    ASV, Ohaio štatā bāzētais uzņēmums Snow Commerce piedāvā globāliem zīmoliem īpaši pielāgotus e-komercijas risinājumus. Uzņēmums izmanto tehnoloģijas, pētījumu datus un partneru tīklu, lai sniegtu saviem klientiem izcilu ekomercijas pieredzi.

    Reklāma

    Apvienojot abu uzņēmumu pieredzes, Printful vēlas turpināt lielo korporatīvo klientu segmenta izaugsmi, kas 2021. gadā sasniedza 115%. Arī Printful komanda turpinās augt un attīstīties līdzi šim segmentam, piesaistot arvien jaunus talantus, kas spējīgi sadarboties ar pasaules mēroga klientiem.

    “Pasaules lielākie izklaides uzņēmumi saskaras ar sarežģītu izaicinājumu – kā ātri reaģēt uz tirgus tendencēm un pircēju paradumu maiņu. Printful kopā ar Snow Commerce palīdzēs pasaulē lielākajiem un populārākajiem zīmoliem daudz efektīvāk izmantot ekomercijas piedāvātās iespējas. Tādējādi izklaides industrijas un sporta faniem visā pasaulē būs pieejams bagātīgs e-komercijas produktu klāsts, lai atbalstītu savus iecienītākos TV seriālus, sporta komandas un citus zīmolus,” stāsta Printful izpilddirektors Alekss Saltonstāls (Alex Saltonstall).

    “Mēs lepojamies, ka jau vairāk nekā 10 gadus mums ir iespēja sadarboties ar ievērojamiem zīmoliem, lai aktīvi veidotu fanu kopienas,” piebilst Riks Simpsons (Rick Simpson), Snow Commerce izpilddirektors. “Spēku apvienošana ar Printful ļauj mums nodrošināt pilnībā integrētu risinājumu ar visaugstāko kvalitāti globālā mērogā, ko ir iespējams pielāgot katram zīmolam un kuru pārvalda eksperti visos e-komercijas aspektos. Mēs spēsim radīt vēl lielāku un spēcīgāku fanu bāzi mūsu klientiem.”

    “Mēs esam priecīgi uzņemt Snow Commerce komandu un viņu klientus Printful lokā,” komentē Saltonstāls. “Mēs sadarbojamies ar simtiem tūkstošu uzņēmēju, kuru vidū ir gan jauni, gan pieredzējuši zīmoli. Kopīgi mēs izmantosim jaunākās tehnoloģijas, inovatīvus pakalpojumus un piegādes ķēdes risinājumus, lai palīdzētu uzņēmējiem efektīvāk vadīt veiksmīgus ekomercijas uzņēmumus.”

    Printful ir apdrukas un šūšanas ārpakalpojumu uzņēmums, kas automātiski saņem, izgatavo un piegādā pasūtījumus internetveikalu vārdā. Dizaina entuziasti, viedokļu līderi, jaunuzņēmumi un pat tādi pasaules mēroga zīmoli kā Spotify, Coca-Cola, MTV, Comedy Central un citi izmanto Printful pakalpojumus un var pircējiem visā pasaulē piedāvāt vairāk nekā 340 dažādu produktu. Printful ražotnēs un birojos visā pasaulē strādā vairāk nekā 1000 cilvēku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma