Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab ziedos programmatūras testēšanas pakalpojumus Latvijas valsts pārvaldes iestādēm

    Jaunākie raksti

    Latvijā izveidotais IT uzņēmums TestDevLab ir apņēmies ziedot programmatūras testēšanas pakalpojumus Latvijas valsts pārvaldes iestādēm. Šīs iniciatīvas ietvaros pasaules līmeņa testēšanas profesionāļi veiks neatkarīgu tīmekļa vietņu un mobilo lietotņu testēšanu uz dažādām ierīcēm un detalizēti norādīs uz nepilnībām ar kurām nākas saskarties ikvienam Latvijas iedzīvotājam – šo risinājumu lietotājiem.

    Interesenti ir aicināti pieteikties līdz 2023. gada 31. janvārim rakstot uz e-pasta adresi info@testdevlab.com. TestDevLab katrai no ieinteresētajām iestādēm veiks programmatūras testēšanu divu nedēļu garumā un tās noslēgumā iestāde saņems detalizētu IT risinājuma kvalitātes novērtējumu. Šāds neatkarīgs un profesionāls programmatūras novērtējums ļaus operatīvāk un efektīvāk uzlabot IT risinājumu kvalitāti tādejādi samazinot arī budžeta izdevumus.

    Reklāma

    “Publiskajā vidē bieži dzirdam, ka valsts IT risinājumus dažādas tehniskas problēmas. Mēs jau vairāk nekā desmit gadus strādājam programmatūras kvalitātes nodrošināšanas jomā un esam guvuši neatsveramu pieredzi dažādos vietējos un starptautiskos projektos, tāpēc vēlamies iesaistīties arī Latvijas valsts pārvaldes iestāžu IT risinājumu uzlabošanas procesā. Tikai kopā strādājot mēs varam uzlabot šos risinājumus un ieguvēji būsim mēs visi”, iniciatīvu komentē TestDevLab līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds.

    2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma 500+ inženieru testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu un šogad saņēma arī kvalitātes pārvaldības standarta ISO 9001:2015 sertifikātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma