Web Analytics
More
    Reklāma

    “TDL School” sadarbībā ar “TestDevlab” piedāvā programmatūras testēšanas apmācības sākot no testēšanas pamatiem līdz pat sagatavošanās darba intervijai

    Jaunākie raksti

    IT apmācību organizācija “TDL School” aicina pieteikties uz programmatūras testēšanas apmācībām, kas speciāli veidotas cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt savu karjeru programmatūras testēšanas jomā vai arī vēlas pārkvalificēties. Tajās pieredzējuši jomas profesionāļi iepazīstinās ar programmatūras testēšanas pamatiem un palīdzēs apgūt praksē pielietojamas tīmekļa vietņu testu automatizācijass iemaņas. Tāpat kursa noslēgumā dalībnieki tiks iepazīstināti ar praktiskiem ieteikumiem veiksmīga CV sagatavošanā, kā arī individuāli tiks trenētas darba pārrunu intervijas.  Pēc apmācību veiksmīgas pabeigšanas kursa dalībnieki būs ieguvuši ne tikai sertifikātu, bet arī stabilu zināšanu pamatu un varēs pildīt reālus testēšanas uzdevumus. Tādējādi šīs apmācības palīdzēs sagatavoties reālam darbam IT jomā.

    Apmācības attālinātā formā tiks vadītas angļu valodā un norisināsies darba dienu vakaros un brīvdienās no 23. janvāra līdz 8. februārim. Lai veiksmīgi piedalītos šajās apmācībās, ir jābūt angļu valodas zināšanām un pamata izpratnei par IT.

    Reklāma

    Šajās apmācībās dalībnieki apgūs zināšanas trīs moduļos: ievads programmatūras testēšanā, JavaScript programmēšana un tīmekļa vietņu testu automatizācija ar WebdriverIO tehnoloģiju. Trešajā modulī pieredzējis IT speciālistu atlases profesionālis padalīsies ar praktiskiem ieteikumiem kā sagatavot veiksmīgu CV un kā aizvadīt darba pārrunas.

    Uzzini vairāk par apmācībām, kā arī reģistrējies tām šajā tīmekļa vietnē: https://ej.uz/testesanas-apmacibas

    Pateicoties IT uzņēmuma “TestDevLab” atbalstam, šīs apmācības tiek piedāvātas ar 50% atlaidi un maksās 400 eiro.

    “Šīs apmācības ir paredzētas cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt savu karjeru programmatūras testēšanas jomā un kuriem jau ir pamata izpratne par programmatūras izstrādes procesu un  IT jomu saistītiem terminiem. Šis kurss ir arī tiem speciālistiem, kuri jau strādā kādā no IT jomām, bet vēlas savu turpmāko karjeru saistīt tieši ar programmatūras testēšanu.   Iepriekšēja darba pieredze testēšanas jomā nav nepieciesāma, jo kursa ietvaros mūsu pieredzējušie pasniedzēji iemācīs reālam darbam nepieciešamās pamatzināšanas. Tā kā darba iegūšanai ļoti būtiski ir ne tikai zināšnas, bet arī prasmes šis zināšanas parādīt darba devējam, tad pirmo reizi šādā kursā ieviešam jaunu moduli, kas ietver praktiskus CV veidošanas un darba pārrunu ieteikumus, kas var palīdzēt iegūt savu pirmo darbu IT jomā. Tāpat nozīmīga ir arī uzņēmuma “TestDevLab” sarūpētā kursa maksas atlaide, kas to padara pieejamāku plašākam cilvēku lokam,” komentē “TDL School” vadītāja Raita Rollande.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma