Web Analytics
More
    Reklāma

    Notiks vebinārs par energopratību ražošanas uzņēmumos

    Jaunākie raksti

    Biedrība “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” sadarbībā ar Elektrum Energoefektivitātes centru šī gada 13.aprīlī pulksten 10:00 tiešsaistē organizē bezmaksas vebināru “Energopratība ražošanas uzņēmumos”. Lai reģistrētos vebināram nepieciešams reģistrēties šajā lapā.

    “Vebināra dalībniekiem būs iespēja uzzināt par energoefektīvu iekārtu un tehnoloģiju ieviešanu, kas samazina enerģijas patēriņu un izmaksas, atjaunīgajiem enerģijas avotiem enerģijas ražošanai, kā arī par jaunumiem un izmaiņām AS “Sadales Tīkls” pakalpojumos,” informē Zaļo un viedo tehnoloģiju klastera valdes locekle Ieva Meikšāne.

    Reklāma

    Vebinārs norisināsies 13. aprīlī no pulksten 10:00 tiešsaistē. Pasākumā aicināti piedalīties ražošanas nozares uzņēmumu vadītāji, enerģētiķi, kā arī tie, kam interesē jaunākās tehnoloģijas. Vebinārā ar apkures izmaksu samazināšanas risinājumiem iepazīstinās “Zehnder Baltics” pārstāvis Rūdolfs Birnbaums, par piemērotāko saules paneļu sistēmas izvēli stāstīs Elektrum Energoefektivitātes centra pārstāvis, par industriāliem siltumsūkņiem informēs SIA “EVA sistēmas” pārstāvis Kārlis Platacis, savukārt, AS “Sadales Tīkls” pārstāvis Jurģis Vinniņš sniegs ieskatu AS “Sadales Tīkls” pakalpojumu jaunumos un izmaiņās.

    Vebināru organizē biedrība “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” sadarbībā ar Elektrum Energoefektivitātes centru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma