Web Analytics
More
    Reklāma

    Aicina piedalīties konferencē “Procesu un ražošanas digitalizācija”

    Jaunākie raksti

    Biedrība “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” un Liepājas Izglītības pārvalde sadarbībā ar  Liepājas valstspilsētas pašvaldību, Kurzemes plānošanas reģionu, RTU Liepāja un partneriem aicina esošos un topošos uzņēmējus, un citus interesentus piedalīties konferencē “Procesu un ražošanas digitalizācija”, kas norisināsies 27. martā plkst. 13.00 Liepājas Latviešu biedrības namā. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzzināt par dažādiem digitalizācijas projektiem Latvijā, digitalizācijas ietekmi zinātnes, uzņēmējdarbības un ražošanas jomās, kā arī uzklausīt nozaru ekspertu pieredzes stāstus un iesaistīties diskusijās. Aicinām pieteikties, aizpildot reģistrēšanās anketu: https://form.jotform.com/240294324009349

    Konferences “Procesu un ražošanas digitalizācija” mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības ilgtspēju un attīstību Latvijā, sniedzot iespēju uzņēmējiem un ekspertiem no dažādām nozarēm dalīties ar pieredzi, idejām un labākajām praksēm digitālās transformācijas veicināšanā. “Konferences sniegs iespēju ne tikai ieklausīties ekspertu un uzņēmēju prakses un inovāciju piemēros, bet arī veicinās sadarbību un stratēģisko izpratni par digitālo transformāciju, kas ir neaizstājams ceļvedis uz efektīvāku un konkurētspējīgāku uzņēmējdarbību Latvijā,” informē projekta vadītājs Roberts Gaižutis.

    Reklāma

    Pasākums sastāvēs no 2 daļām:

    • 1. daļa seminārs “Procesu un ražošanas digitalizācija”. Konferences pirmajā daļā dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar dažādiem realizētiem un plānotiem digitalizācijas projektiem Latvijā, tai skaitā publiskajā un uzņēmējdarbības sektorā, kā arī uzklausīt uzņēmēju viedokli un pieredzes stāstus par digitalizācijas ietekmi zinātnes, uzņēmējdarbības un ražošanas jomās. Ar pieredzes stāstiem dalīsies Raimonds Jurģelis (SIA “BRUNTOR”), Artis Daugins (SIA “Blue Shock Race”), Daiga Kiopa (Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera) un citi uzņēmēji.
    • 2. daļa diskusiju panelis “Digitalizācija – vai es no tā ko iegūšu?”. Diskusiju panelī piedalīsies Daiga Kiopa (Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera), Māris Krastiņš (Latvijas Digitālais akselerators), Raimonds Jurģelis (SIA “BRUNTOR”), Agate Ambulte (Eiropas Digitālās inovācijas centrs) un citi eksperti, lai diskutētu par digitalizācijas norisi Latvijā, gaidāmajām aktivitātēm, kā arī tiks aktualizēti nepieciešamie rīki veiksmīgai uzņēmējdarbības procesu digitalizācijai un jaunu digitālo produktu un pakalpojumu izstrādei.

    Pasākumu organizē Liepājas pilsēta un Liepājas Izglītības pārvalde sadarbībā ar Kurzemes plānošanas reģionu, RTU Liepāja un Zaļo un viedo tehnoloģiju klasteri projekta Nr. LV-LOCALDEV-0004 “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Kurzemes plānošanas reģionā” ietvaros. Projektu līdzfinansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija, izmantojot EEZ grantus programmā “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība”. “Līdzfinansēts no Eiropas Savienības projekta “Latvijas Digitālais akselerators” DAoL, ID Nr. 101083718 un Eiropas Savienības Atjaunošanas un noturības mehānisma ID Nr. 2.2.1.1.i.0/1/23/I/CFLA/002. Eiropas Savienība neatbild par materiāla saturu.” Informatīvais atbalstītājs – Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma