Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab Spānijā piedalīsies Digital Enterprise Show konferencē

    Jaunākie raksti

    TestDevLab, Latvijā aizsāktais starptautiskais programmatūras kvalitātes nodrošināšanas risinājumu nodrošinātājs paziņo par savu dalību Digital Enterprise Show konferencē. Šī reģionā lielākā biznesa konference notiks no 13. līdz 15. jūnijam Malagā, Spānijā. Šī gada sākumā TestDevLab Malagā oficiāli atklāja savu Spānijas biroju.

    TestDevLab ir nozarē labi atpazīstams ar savām zināšanām programmatūras kvalitātes testēšanā un nodrošināšanā, palīdzot organizācijām nodrošināt augstas veiktspējas, uzticamus un lietotājam draudzīgus programmatūras risinājumus.

    Reklāma

    Tā kā digitālās platformas un lietojumprogrammas turpina attīstīties, izcilas audio/video kvalitātes nodrošināšana ir kļuvusi par būtisku aspektu dažādu nozaru uzņēmumiem. Digital Enterprise Show ietvaros TestDevLab programmatūras kvalitātes ekspertu komanda demonstrēs savus visaptverošos audio/video kvalitātes pārbaudes pakalpojumus, kas ietver detalizētu audio un video komponenšu analīzi, uzraudzību un optimizāciju programmatūras lietojumprogrammās. Sadarbojoties ar TestDevLab, organizācijas var nodrošināt saviem lietotājiem visaptverošu audio un video pieredzi.

    Turklāt šajā konferencē TestDevLab arī izcels savu slodzes testēšanas pakalpojumu Loadero. Izstrādāts, lai simulētu reālus lietotāju scenārijus, Loadero ļauj uzņēmumiem novērtēt savu tīmekļa lietojumprogrammu veiktspēju, mērogojamību un stabilitāti lielas slodzes apstākļos. Ar savu intuitīvo saskarni, plašo ierīču atbalstu un spēcīgajām atskaišu iespējām Loadero ļauj organizācijām identificēt un novērst veiktspējas vājās vietas, nodrošinot, ka to lietojumprogrammas spēj apmierināt arvien pieaugošās lietotāju prasības.

    “Mēs esam priecīgi piedalīties Digital Enterprise Show un dalīties pieredzē par audio/video kvalitātes testēšanu, vienlaikus demonstrējot mūsu tīmekļa vietņu veiktspējas testēšanas produktu Loadero,” sacīja Santjago Luiss Kriado Ross, TestDevLab biznesa attīstības vadītājs. “Mūsdienu digitālajā vidē programmatūras lietojumprogrammu nevainojamas darbības nodrošināšana, it īpaši audio/video kvalitātes un mērogojamības ziņā, ir ļoti svarīga, lai uzņēmumi gūtu panākumus. Mēs ceram uz sadarbību ar nozares profesionāļiem, dalīsimies savās zināšanās un palīdzēsim organizācijām nodrošināt izcilu programmatūras pieredzi. ”.

    Digital Enterprise Show apmeklētāji varēs atrast TestDevLab stendu Nr. 1A109 1. paviljonā, lai tiktos ar programmatūras kvalitātes ekspertiem, apspriestu viņu īpašās testēšanas vajadzības un izpētītu, kā TestDevLab pakalpojumi un risinājumi var pievienot vērtību viņu biznesam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma