Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab piedalīsies pasaules lielākajā tehnoloģiju izstādē CES 2023

    Jaunākie raksti

    Latvijas IT uzņēmums TestDevLab janvāra sākumā dosies uz Lasvegasu, kur ar stendu piedalīsies pasaulē lielākajā tehnoloģiju izstādē CES 2023. Šis pasākums pulcēs kopā vairāk nekā 3000 uzņēmumus no 174 valstīm, kā arī vairāk nekā 4700 medijus. Paredzams, ka kopumā šo izstādi apmeklēs vairāk nekā 100 000 dalībnieku. Šī pirms 55 gadiem aizsāktā tehnoloģiju izstāde ir īpaši nozīmīga ASV un daudzi uzņēmumi to izmanto, lai laistu klajā savus jaunākos patērētāju elektronikas produktus.

    Dalība šajā izstādē ir lielisks veids kā satikt lielu skaitu tehnoloģiju uzņēmumu un aizvadīt vērtīgas sarunas par potenciālu sadarbību. TestDevLab šajā pasākumā piedalīsies ar stendu, kas atradīsies Lasvegasas konferenču un Pasaules tirdzniecības centra (LVCC) Ziemeļu hallē (#9171). Tajā ikviens izstādes apmeklētājs varēs aprunāties ar uzņēmuma pārstāvjiem un uzzināt par tā piedāvātajiem programmatūras testēšanas pakalpojumiem un produktiem. Īpašs uzsvars tikt veltīts uz uzņēmuma izstrādātajām testēšanas jomā unikālajām audio un video kvalitātes nodrošināšanas tehnoloģijām.

    Reklāma

    “Lai arī mūsdienās lielu daļu biznesa attīstības aktivitāšu ir iespējams veikt attālināti, joprojām nekas nespēj pielīdzināties efektam kādu sniedz klātienes tikšanās. Tāpēc mēs regulāri piedalāmies dažādās tehnoloģiju izstādēs, lai sarunās ar citu uzņēmumu pārstāvjiem informētu par mūsu programmatūras testēšanas pakalpojumiem un produktiem, kā arī noskaidrotu ar kādiem izaicinājumiem saskaras šie uzņēmumi. Tā kā mūsu vienpadsmit gadus ilgajā darba pieredzē esam guvuši plašu pieredzi darbā ar ASV uzņēmumiem, pieņēmām lēmumu piedalīties CES 2023, kas ir šajā reģionā lielākā tehnoloģiju izstāde. Paredzam, ka tas mums ļaus labāk izprast šī reģiona uzņēmumu šī brīža vajadzības, lai mēs spētu piedāvāt tiem noderīgus pakalpojumus un produktus”, dalību izstādē komentē TestDevLab biznesa attīstības vadītājs Atis Mertens.

    2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma 500+ inženieru testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu un šogad saņēma arī kvalitātes pārvaldības standarta ISO 9001:2015 sertifikātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Diginauts
    03.01.2023 11:51

    Veiksmi!

    Reklāma