Web Analytics
More
    Reklāma

    Wacom Movink 13 ir zīmola pirmā OLED planšete māksliniekiem

    Jaunākie raksti

    Zīmols Wacom ir izlaidis jaunu zīmēšanas planšetdatoru ar OLED ekrānu, metot izaicinājumu gaidāmajiem jaunajiem iPad planšetdatoriem.

    Wacom Movink 13 ir 13.3 collu liela izmēra planšetdators, kas aprīktos ar OLED tehnoloģijas ekrānu, un spēj nodrošināt augstas kvalitātes digitālo zīmēšanas pamatni radošās jomas pārstāvjiem. Salīdzinot ar LED tehnoloģiju, OLED nav ierastās fona gaismas noplūdes, kā arī tā samazina karstumu un ļauj veidot plānāku ierīci.

    Reklāma

    Jaunā Movink 13 modeļa svars 420 grami, kā arī biezums ir no 4mm līdz 6.6mm. Salīdzinājumam 12.9 collu iPad Pro sver 682 gramus. Jāpiezīmē gan, ka Movink 13 nedarbosies kā atsevišķa ierīce, bet to būs jāsavieno ar datoru vai viedtālruni. Par to rūpēsies USB-C pieslēgvieta, kas nodrošinās gan uzlādi, gan datu apmaiņu.

    Protams, šādam zīmēšanas planšetdatoram ir svarīgi digitālie zīmuļi, tāpēc jaunais Wacom modelis saņems Pro Pen 3 atbalstu, bet to var lietot kopā ar Pro Pen 2 modeli vai citiem trešo pušu zīmuļiem. Wacom Movink 13 cena ir 750 dolāru, un papildu var būt jāiegādājas speciālais 80 dolāru vērts apvalks, ja to vēlēsieties lietot slīpumā. Sagaidāms, ka mērķauditorija šo varētu izvēlēties un lietot vairāk nekā gaidāmo jauno iPad Pro modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma