Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ray-Ban Meta” viedās brilles ieguvušas videozvanu atbalstu, kā arī MI uzlabojumus

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā “Meta” palaida jauno mākslīgā intelekta (MI) modeli “Llama 3” un savās galvenajās lietotnēs integrēja MI čatbotu “Meta AI“. Šonedēļ uzņēmums dalījies ar vēl kādiem svarīgiem jaunumiem – “Ray-Ban Meta” viedās brilles saņēmušas videozvanu atbalstu, kā arī mākslīgā intelekta uzlabojumus.

    “Meta” paziņojusi, ka viedās brilles uzlabotas ar multimodālu MI, kas praktiski nozīmē to, ka lietotājs var dažādos veidos mijiedarboties ar tajās integrēto “Meta AI” čatbotu. Sākotnēji “Ray-Ban Meta” piedāvāja balss vadību kā vienīgo režīmu. Tam tagad pievienots arī kameras režīms. Izmantojot to, lietotājs var palūgt ierīcei, piemēram, identificēt taureņu sugu, pārtulkot ēdienkartes tekstu utt. Lai to izdarītu, nepieciešama balss vadība, kamera un “Meta AI” atbalsts.

    Reklāma

    Avots: Meta

    “Ray-Ban Meta” integrētā multimodālā MI funkcija pagaidām nav ideāla, tomēr šajās brillēs tai varētu būt krietni labāks pielietojums nekā citās valkājamās ierīcēs, piemēram, asi kritizētai “Humane AI Pin” vai “Rabbit R1“.

    Papildus tam “Ray-Ban Meta” saņēmušas videozvanu funkciju, kas darbojas, izmantojot “WhatsApp” un “Messenger“. Savukārt mūzikas klausītāji varētu priecāties par jauno “Apple Music” integrāciju lietotnē “Meta View”, kas nodrošina brīvroku mūzikas vadību un atskaņošanu, izmantojot balss vadību.

    Tāpat lietotājiem tiek piedāvāti divi jauni “Ray-Ban Meta” briļļu rāmji, kā arī krāsu toņi. Būtiski atzīmēt, ka ierīcei cena nav mainījusies un to joprojām var iegādāties par 300 ASV dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    26.04.2024 16:48

    iet pa ielu skaista meitene, bet man whatsap čats. jāatbild uz čatu. pasaule jūk prātā. tā arī mamuti izmira :-)

    Reklāma