Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music testē iespēju pārnest atskaņošanas sarakstus no citiem servisiem

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Apple Music šobrīd testa režīmā veic jaunas funkcionalitātes pārbaudi, kas ļautu pārmigrēt mūzikas atskaņošanas sarakstus no citām straumēšanas platformām, piemēram, Spotify.

    Migrācijas nodrošināšanai tiek izmantots jau eksistējošs trešo pušu risinājums SongShift. Kā redzams testos, tad tas, visticamāk, tiek pilnvērtīgi integrēts Apple Music lietotnē, neprasot atvērt atsevišķu lietotni. Jau šobrīd SongShift piedāvā iespēju migrēt mūzikas atskaņošanas sarakstus gan no Apple Music, gan Spotify.

    Pagaidām jaunā Apple Music funkcionalitāte ir novērota tieši Android operētājsistēmas versijai. Lietotnē ir redzams papildinājums, kas norāda uz mūzikas sarakstu importēšanas iespēju no citiem servisiem. Tātad mērķis ir sniegt ērtāku iespēju Android lietotājiem migrēt no Spotify uz Apple Music.

    Pagaidām gan šī iespēja atrodas pietiekami agrīnā testēšanas stadijā, tāpēc tā ir pieejama vien dažiem Android un Apple Music lietotājiem. Jāņem gan vērā fakts, cik populārs varētu būt Apple Music šajā ekosistēmā. Iespējams, ka iPhone lietotāju šādu funkcionalitāti nemaz nesaņems, jo Apple patīk nodalīt lietotāju iespējas starp dažādām platformām.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janko
    21.02.2024 13:37

    Lietoju Soundiiz. Iesaku.

    Labvēlis
    21.02.2024 14:07

    Sākšu ar to ka Apple music ir sūds. Apple music ir sūds. Atkārtoju- apple music ir tizls, nestabils, bremzējošs sūds.
    Par tēmu- ir migrēts starp dažādiem servisiem. izmantoti dažādi šie migrācijas rīki, un visi viņi ir pa pusei sūdi, jo vienmēr ievelk visdebīlākas kompilāciju versijas dziesmām ar pretīgu audio kompresiju. Kaut kādi murgaini 80 dance hits, vai draiving muzik. Gadu eju cauri bibliotēkai un tik ik pa laikam ravēju dziesmu sarakstus.

    Janko
    22.02.2024 20:35
    Reply to  Labvēlis

    Nav tik traki. Es pamēģināju Spotify 3 mēnešus no septembra. Nepatika. Tajos piedāvātajos playlistos dziesmas ļoti bieži atkārtojas. Un personalizētie playlisti pat pēc 2 mēnešiem bija nu tādi nekādi un atjaunojās reti. Kopumā Spotify aplikācija ir smuka un laba, bet mūzikas kuratori tur ir kaut kādi hipsteri, kas liek vienveidīgu mūziku. YouTube mūzika nepatīk, ka playlistus jauc ar manu YouTube kontu un piedāvā nedaudz vecmodīgu mūziku.

    Apple Music nav ideāls, bet patīk vislabāk no iepriekšminētajiem, ja vēl mājās ir homepodi un Airpods Pro 2 austiņas, kur Atmos skan baigi labi. Apple mūzikas biznesā ir gadus 20 un kuratori tur saliek ļoti baudāmus playlistus. Un personalizētie playlisti arī super.

    Reklāma