Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook Messenger” tagad piedāvā nosūtīt attēlus HD kvalitātē

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada augustā “WhatsApp” nāca klajā ar skaļu paziņojumu, ka sāk piedāvāt sūtīt attēlus un videoklipus HD kvalitātē. Tagad “Meta” informējusi, ka arī “Facebook Messenger” lietotāji saņems iespēju koplietot fotoattēlus HD kvalitātē. Taču tas nav vienīgais uzlabojums, kas sagaidāms “Messenger” lietotnē.

    Kompānija “Meta” otrdien paziņoja, ka “Messenger” lietotājiem piedāvā iespēju čatos izveidot kopīgotus albumus, sūtīt augstas izšķirtspējas fotoattēlus un sūtīt lielākus failus līdz 100 MB.

    Reklāma

    Avots: Messenger

    Līdz šim lietotāji varēja redzēt tikai to fotoattēlu sarakstu, kas kopīgoti noteiktā “Messenger” čatā, un nevarēja tos grupēt vai kārtot nekādā veidā. Tagad grupu čatos iespējams izveidot fotoattēlu un videoklipu albumus. Ikviens grupas čata dalībnieks var skatīt, pievienot, dzēst un lejupielādēt attēlus un videoklipus konkrētajā albumā. Kopīgoti albumi ir interesanta funkcija, kas pagaidām vēl nav ieviesta citos “Meta” pakalpojumos.

    Kas attiecas uz jauno HD fotoattēlu koplietošanas iespēju, lietotāji tagad var pārslēgt opciju “HD” pēc attēla atlasīšanas un kopīgot to čatā.  Tāpat vēl viens patīkams jaunums ir iespēja nosūtīt “Word”, “PDF”, “Excel” un zip failus čatā, turklāt “Messenger” tagad atbalsta līdz pat 100 MB liela faila kopīgošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma