Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta Ray-Ban Smart Glasses” aprīlī saņems mākslīgā intelekta funkcijas

    Jaunākie raksti

    Saskaņā ar “The New York Times” ziņojumu “Meta” savās “Ray-Ban Meta Smart Glasses” viedajās brillēs aprīlī plāno pievienot mākslīgā intelekta (MI) funkcionalitātes. Aprīkota ar MI iespējām, ierīce spēs veikt reāllaika tulkošanu, kā arī objektu, dzīvnieku, augu atpazīšanu. Šīs funkcijas kopš decembra ir agrīnā izstrādes stadijā.

    Lietotāji varēs aktivizēt briļļu viedo palīgu/čatbotu, sakot: “Hey, Meta!” un pēc tam uzdot tam interesējošo jautājumu. Lietotāji šādā veidā varēs ātri noskaidrot, piemēram, ko pagatavot no veikala plauktā esošā konkrētā pārtikas produkta, identificēt dzīvnieku zoodārzā, uzzināt vairāk informācijas par konkrēto muzejā esošo eksponātu utml.

    Reklāma

    Lai gan “Meta” MI palīgs to visu spēj, 100% precīzs tas vēl nav. “The New York Times” atklāja, ka brillēm bija grūti identificēt zoodārza dzīvniekus, kas atradās tālu un aiz būriem. Tas arī pēc vairākiem mēģinājumiem neatpazina eksotisku augli, ko sauc čerimoja. Kas attiecas uz reāllaika tulkošanu, “Ray-Ban Meta Smart Glasses” atbalsta tulkojumus angļu, spāņu, itāļu, franču un vācu valodā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma