Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” izmanto “Grok” čatbotu, lai publicētu MI ģenerētus ziņu kopsavilkumus

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “X” nākusi klajā ar jaunu funkciju “Stories on X”. Uzņēmums izmantos savu čatbotu “Grok AI”, lai publicētu mākslīgā intelekta (MI) ģenerētus ziņu un citu platformā aktuālu tēmu kopsavilkumus. Šī funkcija gan pagaidām pieejama vienīgi “X” maksas lietotājiem.

    Saskaņā ar “X” sniegto informāciju, “Grok” izmanto lietotāju ierakstus, lai ģenerētu teksta fragmentus gan ziņu kopsavilkuma, gan stāstu formātā. Daļa no tiem balstīti uz ziņām, savukārt citi – uz platformā esošo sarunu kopsavilkumiem. “Grok” ģenerētie satura kopsavilkumi būs redzami sadaļā “For You” un radīti, balstoties uz lietotāja tīklā populāriem, kā arī ieteiktajiem ierakstiem. Īsi sakot, šī iespēja apkopos lietotājam aktuālāko un populārāko saturu.

    ReklāmaAdvertisement

    Kādam šī jaunā funkcija varētu šķist attāli pazīstama. Iepriekš “Twitter” daudzus gadus piedāvāja “Moments” – iespēju platformā veidot autoritatīvus tvītus par svarīgām ziņām un kultūru. Tiesa, pirms diviem gadiem tika atlaisti darbinieki, kuri pārraudzīja šo funkciju, līdz ar to arī “Moments” beidza eksistēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Profs
    06.05.2024 13:12

    hmm – ar ko tas atšķiras no google rakstu rekomendācijām?

    Reklāma