Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izlaiž Android for Work lietotni operētājsistēmas 4.0 – 4.4 versijām

    Jaunākie raksti

    Google izveidotās Android for Work iespējas atļauj viedtālruņus padarīt par drošiem darba instrumentiem. Android 5.0 Lollipop operētājsistēmas versijā Android for Work iespējas jau ir iestrādātas, bet nu iznākusi arī Android for Work lietotne vecākām Android versijām. Android for Work darbosies kopā ar Android 4.0 līdz 4.4 operētājsistēmas versijām.

    Google Play pieejama Android for Work lietotne, ko var savā viedierīcē uzstādīt visi interesenti, bet iesaku neapgrūtināt sevi ar šo darbību, jo plika Android for Work lietotne nedos tieši neko. Jā, teorētiski Android for Work šifrē un izolē darbam nepieciešamo informāciju no lietotāja privātās informācijas, tomēr būs nepieciešama Google un uzņēmuma IT darbinieku iesaiste, lai varētu uzsākt darbu ar Android for Work.

    Reklāma

    Android for Work nav arī bezmaksas risinājums. Vienam lietotājam tas izmaksās sākot no 50 dolāriem gadā, kas varētu daudzus uzņēmumus atturēt no Android for Work izmantošanas. Redzēsim, kā turpmāk Android for Work attīstīsies, bet šobrīd tas ir padārgs risinājums tam, lai vienā viedtālrunī uzturētu privāto un darba vajadzībām paredzēto saturu.

    Clipboard03 Clipboard01

    Clipboard02 Clipboard04

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Māris
    17.04.2015 22:05

    Samsung My KNOX aplikācija daudz labāka un manuprāt noderīgāka, turklāt bez maksas

    Reklāma