Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Photos” lietotāji saņems bezmaksas MI rediģēšanas rīkus

    Jaunākie raksti

    Aizvadītajā nedēļā norisinājās “Google” pasākums “Google Cloud Next”, kura laikā kompānija iepazīstināja ar vairākiem risinājumiem, īpaši koncentrējoties uz mākslīgā intelekta (MI) jomu. Viens no jaunumiem, ar ko uzņēmums dalījās – ikviens “Google Photos” lietotājs varēs bez maksas izmantot dažus populārākos MI rediģēšanas rīkus.

    “Google” paplašinājusi piekļuvi dažām savām ekskluzīvajām iespējām un tagad piedāvā uzlabotas attēlu rediģēšanas funkcijas, kas iepriekš bija pieejamas tikai “Pixel” ierīču īpašniekiem un “Google Photos” maksas abonentiem.

    Reklāma

    Dažas no populārām funkcijām, kuras bez maksas varēs izmantot ikviens “Google Photos” lietotājs, ir MI darbinātais “Magic Eraser”, kas ļauj noņemt liekos objektus attēlā. Tāpat lietotājiem būs piekļuve “Photo Unblur” funkcijai, kas, izmantojot mašīnmācīšanos, izplūdušus attēlus padara asākus, kā arī “Portrait Light”, kas attēlos ļauj mainīt gaismas avotu.

    Avots: Google

    Kompānija atzīmē, ka jaunajiem “Google Photos” lietotājiem šīs iespējas pakāpeniski tiks nodrošinātas sākot no 15. maija. Līdz ar to var paiet vairākas nedēļas, līdz tās nonāks līdz visiem platformas lietotājiem. Tāpat, lai jaunās funkcijas darbotos, ierīcēs jābūt uzinstalētai jaunākajai operetājsistēmas versijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma