Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” prezentē jaunu procesoru serveriem, kas uzlabos informācijas meklēšanu un MI uzdevumus

    Jaunākie raksti

    9. aprīlī norisinājās “Google” pasākums “Google Cloud Next”, kura laikā kompānija dalījās ar vairākiem jaunumiem un risinājumiem, lielu fokusu liekot uz mākslīgo intelektu (MI). Konferences laikā “Google” prezentēja jaunu, datu centriem domātu procesoru “Axion”, kas paredzēts, lai pārvaldītu visu – sākot no “Google” meklēšanas līdz pat MI uzdevumiem.

    “Axion” ir “Google” pirmā pašas izstrādātā “Arm” bāzētā procesoru vienība datu centriem, kas izveidota, izmantojot “Arm Neoverse V2” procesoru platformu. Kompānija skaidro, ka “Axion kļūs par galveno dzinējspēku dažādām ikdienā izmantotām funkcijām, piemēram, “Google” meklēšanai un MI veiktiem uzdevumiem.

    Reklāma

    “Google” jau ir sākusi izmantot “Axion” savā iekšējā darbībā, darbinot pirmās puses pakalpojumus, piemēram, “BigTable”, “Spanner”, “BigQuery”, “Blobstore”, “Google Earth Engine” un “YouTube Ads” platformu, kas atrodas “Google Cloud”. Kompānija nākotnē plāno vēl aktīvāk izmantot “Axion” un integrēt to citu pakalpojumu darbībā.

    “Google” tuvāko mēnešu laikā plāno piedāvāt ieskatu virtuālajos serveros, kas darbojas ar “Axion” procesoriem. Vēlāk šajā gadā “Axion” būs pieejams visiem “Google Cloud” klientiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma