Web Analytics
More
    Reklāma

    eBay izmanto mākslīgo intelektu, lai piedāvātu atbilstošu drēbju stilu lietotājam

    Jaunākie raksti

    Šīs nedēļas sākumā iepirkšanās platforma eBay papildināja savu mobilo lietotni iOS vidē ar jaunu ģeneratīvo mākslīgā intelekta modeli. Tas darbinās sadaļu, kas lietotājam ieteiks drēbju izvēli, balstoties uz viņa gaumi.

    Jaunā sadaļa angliski saucas “shop the look”, un tā balstīsies uz lietotāja skatītajiem un iegādātajiem apģērba gabaliem. Izmantojot šo informāciju, tiks ģenerētas dažādas idejas stila veidošanai, ar iespēju saņemt piedāvājumus dažādu apģērbu iegādei no pašas platformas.

    Reklāma

    Mākslīgais intelekts piedāvās savas izvēles tiem eBay lietotājiem, kuri pēdējo 180 dienu laikā ir apskatījuši vismaz 10 apģērbu gabalus. Ģenerētie izskati un preču piedāvājumi būs pieejami gan mobilajā lietotnē, gan pārlūka versijā. Šis ir jauns veids, kā eBay izrādīt savu plašo produktu klāstu un veicināt pārdošanas apjomus.

    Tomēr eBay nav pionieri šādā mākslīgā intelekta izmantošanā, jo arī Google un Amazon piedāvāt ģenerēt dažādas stila idejas vai virtuāli piemērīt apģērbus, lai atrastu gan īsto izmēru, gan varētu redzēt, kā apģērbs digitāli izskatās uz cilvēka. Pagaidām jaunā iespēja pieejama eBay iOS lietotnē, bet Android platformā būs pieejama šī gada laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufcix
    11.04.2024 10:23

    nevis balstoties uz viņa gaumi, bet piedāvā kas ir noliktavā lai vairāk pirktu :-)

    Krotow
    11.04.2024 12:10
    Reply to  fufcix

    Kāreiz to pašu taisījos rakstīt. Un nekas jauns tas arī nav – arī citur, piemēram AliExpress, jau labu laiku pasūtījumam līdz mēģina piesmerēt vēl kaut ko līdzīgu.

    Biteme
    11.04.2024 13:07

    pērciet, pērciet, pērciet…..

    Reklāma