Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Google mākslīgā intelekta rīks ļaus virtuāli piemērīt drēbes

    Jaunākie raksti

    Beidzot varētu būt pieejams viens ikdienā tiešām noderīgs mākslīgā intelekta rīks no Google. Tas ļaus digitāli piemērīt drēbes uz ļoti dažādiem izmēriem, auguma aprisēm, ādas krāsas un matu sakārtojuma.

    Savā programmatūras jaunumu pasākumā Google I/O 2023 uzņēmums ļoti daudz runāja par mākslīgā intelekta izmantošanu, bet Google jau ir zināms ar to, ka daudz tiek prezentēts, bet maz nonāk līdz gala patērētājiem. Taču tagad būs iespēja to likt lietā e-komercijā un drēbju iegādē.

    Reklāma

    Ikviens, kurš kādreiz ir pircis drēbes internetā, zina, cik grūti ir izvēlēties pareizo apģērba izmēru, un kā tas izskatīsies dzīvē. Google ir radījis rīku, kas, veicot apģērba meklējumus, piedāvās tos attēlot uz dažādiem cilvēku tipiem. Lai radītu šo tehnoloģiju, uzņēmums sākumā sistēmā ielādēja dažādus cilvēku ķermeņa tipus un ādas krāsas. Tālāk notiek digitālā difūzija starp modeli un apģērba gabalu, to pielāgojot uz attiecīgo izmēru.

    Avots: Google

    Ideja ir tāda, ka būs pieejami ļoti dažādi cilvēku aprišu attēlojumi, lai atrastu sev tuvāko un spētu saprast, kā noteiktais apģērbs izskatīsies uz katra no mums. Pagaidām funkcionalitāte ir pieejama Google lietotājiem ASV, un tā tiks piedāvāta automātiski ar iespēju Try-on. Uzņēmums sadarbojas ar tādiem apģērbu zīmoliem, kā H&M, Anthropologie, Everlane un LOFT.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma